נספח לאתגר הפחד הכמוס ביותר שלי • אתגר 283

• הוסף לסימניות
למה רק תמונה אחת?
האם זה בכוונה או טעות?
זה נראה שהודגש בכוונה
אולי בגלל
1750779479437.png

הכוונה לפחד היותר כמוס וחזק - והוא כמובן רק דבר אחד - הפחד שהכי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאתגר:

• הוסף לסימניות
למה רק תמונה אחת?
1750789449901.png

• הוסף לסימניות
@מנהל ai בבקשה תמחק את ההודעות שבאתגר עצמו, או שתעביר לכאן.
ואם @פירחונית לא עונה, אולי אתה תענה, האם האתגר אכן מוגבל ליצירה אחת?

• הוסף לסימניות
היא הדגישה את זה באדום, יותר ברור מזה?
ת'אמת אני (קצת) מבין את העניין
שכל אחד יעלה את הכי טוב שהוא יכול לעשות
ולא יעמיס ב3 יצירות שחלק מהם זה רק בשביל להיות בטוח שישימו לב ליצירות שהעלה
שתהיה יותר השקעה
ויותר קל לבחור מה הטוב ביותר
מבין פחות יצירות

• הוסף לסימניות
בשביל מה קנית אותי?
למען ה'
קום כבר!!!!
בשביל מה קנית אותי, למען ה', קום כבר!!!.png

עריכה:
אני מדגיש - הפחד הוא: שהגולם יקום על יוצרו - וכשאני קם מאוחר אני מפחד שהשעון יתפוס יוזמה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח להבין @צל של עצמו
מאיפה יש למשגיח/לראש ישיבה BMW???
ולמה שמת 2 יצירות?
סיכמנו על אחת בלבד....

• הוסף לסימניות
אשמח להבין
מאיפה יש למשגיח/לראש ישיבה BMW???
תראה את התלמיד ואז תבין באיזה רושיבע מדובר...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה