נספח לאתגר הפחד הכמוס ביותר שלי • אתגר 283

• הוסף לסימניות
זה ימחק ע"י המנהל...
אופס, העלתי מחדש את היצירה בסגנון ריאליסטי
עדיף למחוק את הקודם - סגנון קומי/או לשמור על הניקוד של הקודם ולמחוק את הריאליסטי?

• הוסף לסימניות
אגב, סתם שאלה - מקווה שמותר לשאול. בד''כ בכל האתגרים ניתן להעלות 3-4 הודעות. מה הביא אותך להגביל רק להודעה אחת? השאלה אינה נשאלת כאחד שזה הפריע לו, אלא כאחד סקרן. היה משהו מיוחד שהביא אותך לידי החלטה זו?
היא נכונה בהחלט, לדעתי!

• הוסף לסימניות
כי לדעתי בכל האתגרים
אנשים יוצרים מלא תמונות ומעלים כל מה שיצא להם בין אם הוא יצא יפה או מתאים לאתגר ובין אם לא
הפעם החלטתי שיעלו יצירה אחת את הטובה ביותר....

• הוסף לסימניות
ממש ככה.
אגב, אם אפשר לבקש ממנהל הAI, שכשהוא מוחק הודעות - שישאיר את האחת עם ההצבעות הרבות ביותר.
תודה על אתגר יפה וכשמו כן הוא - מאתגר!

• הוסף לסימניות
אני יושב מול המחשב, המזגן ברקע והכל נהדר, ורק מחשבה אחת מונעת ממני להירגע ולהינות: זה יעבור את נטפרי - או לא???
מקווה שהתמונה הזו עברה את נטפרי :p
1750854521913.png

• הוסף לסימניות
תגידו יש שני אשכולים לאשכול הזה או שאני הוזה כי באשכול הזה לא מפורסם שום תמונה חוץ ממה שאני העליתי ויש עוד אשכול עים אותו שם אותו דבר שיש שם מלא תמונות אז לעלות לאשכול השני את אותה תמונה?או שזה אותו דבר?
אולי האשכול הזה מיועד לשאלות ולא לתמונות אני מבולבל

• הוסף לסימניות
תגידו יש שני אשכולים לאשכול הזה או שאני הוזה כי באשכול הזה לא מפורסם שום תמונה חוץ ממה שאני העליתי ויש עוד אשכול עים אותו שם אותו דבר שיש שם מלא תמונות אז לעלות לאשכול השני את אותה תמונה?או שזה אותו דבר?
אולי האשכול הזה מיועד לשאלות ולא לתמונות אני מבולבל
כנראה בטעות זה עלה לנספח במקום לאשכול של האתגר

• הוסף לסימניות
מכירים את המצב הזה שאתה נמצא באוטובוס או רכבת ואתה מוצא לך מקום פנוי ואז אחרי כמה תחנות מגיע איזה מישהו חזק גבוה ושמן שיושב במושב לידך ותופס לך את כול המקום ואתה לא יודע איך לצאת מיזה למשל אתה מנסה לצלצל בפעמון של העצור ואז אתה קם מהמקום ומנסה להראות כאילו אתה יורד ואז אתה עובר לקרון אחר
c4277a46-e332-4f2d-9e44-5d8714e4fc50.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז יש אפשרות לעלות את אותה תמונה לאשכול של האתגר?
או שזה נוגד את כללי האתגר?
שים לב: יש את האתגר, ויש את הנספח. האתגר - רק תמונות - ובמקרה הזה - תמונה אחת בלבד, והנספח - פטפטת או כאלו שלא מעוניינים שהתמונה תופיע באתגר משלל סיבות.
אם העלית בטעות תמונה לנספח, תוכל להעלות אותה בחזרה לאתגר היומי. רק שים לב שזה לא שוב הנספח, @הקרם והביסקוויט!!

• הוסף לסימניות
כל אתגר יומי - מועלה באותו היום ב22:00, ונסגר למחרת בשעה 21:39. אם כעת 5:15, זה אומר שהוא נסגר כבר, ואתגר 283, זה הנוכחי - יסגר היום ב21:39.

• הוסף לסימניות
אופס, העלתי מחדש את היצירה בסגנון ריאליסטי
עדיף למחוק את הקודם - סגנון קומי/או לשמור על הניקוד של הקודם ולמחוק את הריאליסטי?
נראה לי שכדאי להשאיר את התמונה הראשונה שהעלית ולימחוק את השניה
א. זה עם הרבה נקודות וחבל
ב. זה אותם תמונות אז מה זה משנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה