נספח לאתגר הפחד הכמוס ביותר שלי • אתגר 283

• הוסף לסימניות

אופס, העלתי מחדש את היצירה בסגנון ריאליסטי
עדיף למחוק את הקודם - סגנון קומי/או לשמור על הניקוד של הקודם ולמחוק את הריאליסטי?
נראה לי שכדאי להשאיר את התמונה הראשונה שהעלית ולימחוק את השניה
א. זה עם הרבה נקודות וחבל
ב. זה אותם תמונות אז מה זה משנה
אשמח לקבל תגובה מ @מנהל ai או מ@פירחונית
תודה

• הוסף לסימניות
בסגנון ריאליסטי (לבקשת @מראש אמנה)
בשביל מה קנית אותי?
למען ה'
קום כבר!!!!
צפה בקובץ המצורף 1997511אני מדגיש - הפחד הוא: שהגולם יקום על יוצרו - וכשאני קם מאוחר אני מפחד שהשעון יתפוס יוזמה....
פגז 🚀🚀

אשמח לקבל תגובה מ @מנהל ai או מ@פירחונית
תודה
מלכתחילה לא התכוונתי להיות נודניק, רק חששתי שאחרי שיהיו לך הרבה הצבעות יאמרו לך שזה לא לפי הפורמט של האתגר.
ובאמת צריך את הכרעתם של גדולי ומנהיגי הפורום והאתגר שיכריעו בשאלה זו, מה להשאיר.

בכל אופן
בהצלחה באתגר זה
ולהתראות באתגרים הבאים

• הוסף לסימניות
תודה
מלכתחילה לא התכוונתי להיות נודניק, רק חששתי שאחרי שיהיו לך הרבה הצבעות יאמרו לך שזה לא לפי הפורמט של האתגר.
ובאמת צריך את הכרעתם של גדולי ומנהיגי הפורום והאתגר שיכריעו בשאלה זו, מה להשאיר.

בכל אופן
בהצלחה באתגר זה
ולהתראות באתגרים הבאים
תודה רבה
בכל מקרה
באתגר זה - אני כבר לא מנצח
לא ביצירה הזו
ולא באחרת
כי אין להם כמעט הצבעות...
אז זה לא כזה משנה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ChatGPT Image Jun 26, 2025, 03_00_51 AM.png

• הוסף לסימניות
מכירים את המצב הזה שאתה נמצא באוטובוס או רכבת ואתה מוצא לך מקום פנוי ואז אחרי כמה תחנות מגיע איזה מישהו חזק גבוה ושמן שיושב במושב לידך ותופס לך את כול המקום ואתה לא יודע איך לצאת מיזה למשל אתה מנסה לצלצל בפעמון של העצור ואז אתה קם מהמקום ומנסה להראות כאילו אתה יורד ואז אתה עובר לקרון אחר צפה בקובץ המצורף 1997285
אחד הפחדים😂😂
באוטובוס...
___
(רק אני שמתי לב שהנספח הזה מלא תמונות כמו אתגר רגיל???)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה