מידע שימושי הפיכת אתר לאפליקציה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
הייתי רוצה בתור קיצור דרך לאתר להפוך אותו לאפליקציה שהוא התווסף לחלון האפליקציות של כרום.
איך עושים את זה?
האם יש כזו אפשרות?

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
לא אפליקציה
אבל תוסיפי לסרגל המועדפים
יש כוכב בצד שמאל של כרום , את צריכה להיות באתר במקום שאת רוצה שהוא יגיע אליו תמיד ואז ללחוץ על הכוכבית ולהוסיף למועדפים
זה במחשב-לא בפלאפון...

• הוסף לסימניות
במידה ואת/ה בעלי אתר אינטרנט ישנה אפשרות תוך 15 שנית להפוך אותו לאפליקציה ולחסוף אלפי ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אפליקציה
אבל תוסיפי לסרגל המועדפים
יש כוכב בצד שמאל של כרום , את צריכה להיות באתר במקום שאת רוצה שהוא יגיע אליו תמיד ואז ללחוץ על הכוכבית ולהוסיף למועדפים
זה במחשב-לא בפלאפון...

תודה על העצה.
אני מכירה את האפשרות הזאת
אבל אני רוצה ליצור אפליקציה למשל לאתר "פרוג" וזה התווסף לרשימת האפליקציות של כרום.
כמו שיש אפליקציה ל"ג'ימייל".
ולא אין לי אתר שאני רוצה לעשות לו אפליקציה.
וכן אני רוצה למחשב ולא לפלאפון חכם שאין לי.....

• הוסף לסימניות
אז מה רע במועדף?
אצלי זה ככה
נגיש כמו גימייל

• הוסף לסימניות
לוחצים על הנקודות בצד שמאל>כלים נוספים>הוסף לשולחן העבודה

זה נוסף גם לאפליקציות (ניתן למחוק את הקיצור מהשולחן עבודה)

• הוסף לסימניות
זה מה שאת מחפשת?

קבצים מצורפים

• Video_2018-01-08_144557.rar
    1.6 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
אני חושב שכבר ענו כאן מאוד ברור..
הוא לא שמע.. :)

בגרסת כרום העדכנית זה קצת שונה,
ללחוץ על הנקודות בצד שמאל>כלים נוספים>צור קיצור דרך..
ואז זה נוסף לאפליקציות,

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
הייתי רוצה בתור קיצור דרך לאתר להפוך אותו לאפליקציה שהוא התווסף לחלון האפליקציות של כרום.
איך עושים את זה?
האם יש כזו אפשרות?

תודה לעונים!
מה הרווח בגלישה מהמחשב כאפליקציה ?
האם זה מהיר יותר ?
אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
מה הרווח בגלישה מהמחשב כאפליקציה ?
האם זה מהיר יותר ?
אשמח לתשובה
זה לא הופך אותו לאפליקציה.
זה פשוט יוצר קיצור דרך ב"אפליקציות"...
רשום בשורת הכתובת:
chrome://apps/

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה