כללי הפיכת דף באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להפוך דף קיים עם התוכן...

קבצים מצורפים

• 1010.jpg
    KB 57.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בCS3 ומטה - file - document setup
בCS ומעלה - יש כלי המיועד לטיפול בגודל, סיבוב, מיקום עמוד.
נדמה לי שכדי להעביר גם את התוכן צריך alt (אין לי את זה כרגע איתי)

• הוסף לסימניות
Layout>Layout Adjustment
ולסמן ב-V את האפשרות הראשונה Enable Layout Adjustment

עכשיו אתה יכול לשנות את כיוון העמוד מתפריט ה-File>Document Setup

• הוסף לסימניות
Layout>Layout Adjustment

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;432427:
Layout>Layout Adjustment

במצב כזה זה משנה את הכיתוב בהתאם?
אם למשל אני מגדילה, הכל יגדל בהתאם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריקי;432427:
Layout>Layout Adjustment

אני לא מוצא את הפקודה הזו מישהו יכול לעזור איפה זה בCC?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל בזנסון;432331:
האם יש אפשרות להפוך דף קיים עם התוכן...

מה אתה רוצה שיקרה לתוכן?

• הוסף לסימניות
שיסתובב יחד עם סיבוב הדפים.

בניתי חוברת בצמדים ובסיבוב תצוגת כפולה אחכ התחרטתי והפרדתי הצמדים - עכשיו אני בעצם עובד עליהם לאורך וזה ניכר ביותר בייצוא לPDF- אמנם אם זה היה כל העניין הייתי הופך באקרובט - רק שאני רוצה להמשיך עם זה לאינטרקאיב
כך שאני מעדיף לחזור לעבוד נורמלי..

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר דרך לסובב את הדפים + התוכן באינדיזיין. אפשר לסובב את התצוגה כפי שהזכרת, אבל ממש לסובב את הדפים? נראה לי שאין דרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה