כללי הפיכת כותרות צד להערות שוליים

• הוסף לסימניות
עימדתי קובץ עם הערות צד מעוגנות (ע"י סקריפט כותרות צד).
כעת הלקוח רוצה להפוך את ההערות הללו לממוספרות כהערות שוליים, ז"א להוסיף הפניות בטקסט הראשי ומספרים בהערות. יש דרך באינדיזיין לעשות זאת?
במקור ההערות הללו אינן באות כהערות שוליים, אלא סתם מראי מקומות מודגשות בקו בגוף הטקסט.
אשמח מאוד לשמוע מהמומחים בעניין.
תודה!

• הוסף לסימניות
דרך רגילה לעשות זאת - אין
אולי אליעזר או אריאל וו יוכלו לכתוב סקריפט שיעשה חיפוש והחלפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1152020:
דרך רגילה לעשות זאת - אין
אולי אליעזר או אריאל וו יוכלו לכתוב סקריפט שיעשה חיפוש והחלפה

אשמח לשמוע מהם אם שייך ובמה זה כרוך.

• הוסף לסימניות
זה אפשר בהחלט.
יש צורך באותיות או שרק מספרים זה גם טוב?

מ"מ פנה באישי לפרטים נוספים.

• הוסף לסימניות
כותרות צד ניתן לעשות רק באמצעות סקריפט?

• הוסף לסימניות
כן. אין אפשרות מובנית בתוכנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ctrl P;1153777:
כותרות צד ניתן לעשות רק באמצעות סקריפט?

לא, אפשר גם ידנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1153793:
לא, אפשר גם ידנית...

ודאי, את הפעולה שהסקריפט עושה.
אבל לא נראה לי שלזה הייתה הכוונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1153793:
לא, אפשר גם ידנית...

האם אפשר לקשר ידנית את הכותרת הצדדית שתרוץ עם הטקסט אליו היא מקושרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ctrl P;1153816:
האם אפשר לקשר ידנית את הכותרת הצדדית שתרוץ עם הטקסט אליו היא מקושרת?

כן, באמצעות אובייקט מעוגן
בCS6 יש ידית כחולה במסגרת הטקסט, אפשר לגרור אותה לתוך הטקסט

• הוסף לסימניות
תודה על מהירות התשובה, אבל אני מקוה שהבנת אותי
נאמר שיש לי 5 פסקאות בעמוד א ואני רוצה להוסיף כותרת צדדית לפסקה מס' 4 (כדוגמת השיטמ"ק)
אני מוסיף חלון בצד ורושם בו את טקסט הכותרת כמובן
עכשיו, כיצד אני מקשר אותו לפיסקה, כך שכשפיסקה מס' 4 יורדת לעמוד ב, תרד הכותרת הצדדית יחד עם הפיסקה.
מקוה שמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה