כללי הפיכת ספרות לאותיות

• הוסף לסימניות
האם יש דרך באינדזיין להפוך ספרות לאותיות בעברית?
יש לי מספור (לא פסקאות ממוספרות) מ1-90 שעלי להפוך למספור עברי.

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט מוכן לזה, שעובד לפי סגנון תו, כך:
1. מריצים את הסקריפט
2. בוחרים סגנון תו מהתפריט שמופיע
3. בוחרים לאיזה כיוון רוצים לקנוורט (מעברי לספרות או בכיוון ההפוך)
3. הסקריפט מחפש טקסט עם הסגנון תו שבחרתם ומנסה לבצע את ההמרה (כעת רק למספרים עד 999 = תתקצט)
4. במקרה שהסקריפט לא מצליח לבצע את ההמרה במקרה מסוים הוא מסמן את זה עם קו-תחתית (underline) כדי שיהיה קל למצוא את הכל המקרים האלו.

הסקריפט בתשלום. יתר הפרטים באישי.

• הוסף לסימניות
אפשר גם כך:
עכבר ימני על העמוד (בחלוןהpages)
הפקודה האחרונה: &...numbering
ואז - Hebrew Bibical...

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על מספרי עמודים. אבל הבנתי שהשואל לא מדבר על מספרים מובנים למיניהם (פסקאות, עמודים וכו')

• הוסף לסימניות
יש גם סקריפט מצויין של ר' יהודה ברום, אני עובד איתו והוא מעולה.
עולה 90 ש"ח.
ויש גם אחד בחינם. ששמו נאמברינג.
די טוב, אם הוא עובד.(לא לכולם עבד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1217060:
יש גם סקריפט מצויין של ר' יהודה ברום, אני עובד איתו והוא מעולה.
עולה 90 ש"ח.
ויש גם אחד בחינם. ששמו נאמברינג.
די טוב, אם הוא עובד.(לא לכולם עבד)
היכן נמצא הסקריפט החינמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה