כללי הפיכת צורה באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
האם יש מקשי קיצור או כפתורים, כדי להפוך צורה באילוסטרייטור בצורה הכי פשוטה? (היפוך אופקי / אנכי), ולא ע"י תפריטים?

תודה!

• הוסף לסימניות
עומדים עם העכבר על אחת הפינות , כשרואים את האייקון של הסיבוב מסובבים עם SHIFT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tuvyael;969103:
עומדים עם העכבר על אחת הפינות , כשרואים את האייקון של הסיבוב מסובבים עם SHIFT

השאלה לא על סיבוב, אלא על היפוך אנכי או אופקי.

ניתן לעשות זאת ע"י סימון הצורה ע"י החץ השחור, וגרירת הכיוון הנגדי לצד הרצוי [רק כדאי לעשות זאת כשהשיפט לחוץ, כדי לא לעוות את הצורה].

בדוגמה המצורפת, יש לעמוד על הנקודה הימנית ולגרור אותה לצד השמאלי

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 2.4 · צפיות: 18
  • 2.png
    KB 1.6 · צפיות: 42
  • 3.png
    KB 2.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אבל איך אני יודע מתי לעצור? זה מעוות את הצורה. וכשאני לוחץ על שיפט, אמנם זה שומר על פרופורציות אבל הגודל לא מדוייק, הכל תלוי בעכבר שלי וזה יכול לזוז טיפה! (נסו ותראו)

• הוסף לסימניות
אז בשביל זה יש תפריטים.
תלחץ על הכלי הזה פעמיים, ותפתח לך החלונית הבאה. שם תוכל לערוך כרצונך:

קבצים מצורפים

• 5.png
    KB 25.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
גם אני חשבתי על זה, אבל זה דורש גם בחירה של הכלי וגם גרירה עם העכבר.
אם אין דרך אחרת אז זה גם טוב, אבל אני מחפש אם יש קיצור מקשים, שזה יותר מהיר...

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    702 ביטים · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון,
מגיעים לחלונית הזו דרך 2 דרכים:
דרך המקלדת: ALT+SIFT+CTRL+D
דרך העכבר: לחצן ימני- -------- TRANSFORM
ואז- לבחור - ...TRANSFORM EACH

הוי שמסומן זה היפוך מאוזן
ומתחתיו- אם תעשו וי זה היפוך אופקי.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• tjs.JPG
    KB 31.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה!
בינתיים זו השיטה הכי מהירה שאמרו כאן...
אין דרך לדלג על החלונית ולעשות פשוט קיצור מקשים כלשהו וזה מתהפך?

• הוסף לסימניות
תוכל ללחוץ על O או על R ואז בעזרת העכבר ושיפט למקם כרצונך

• הוסף לסימניות
שוב - אם זה בתוספת עכבר / חלונית, זה מאט את הקצב.
אני מחפש משהו מהיר, קיצור מקשים בלבד, או כפתור בלבד.

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים עובדת עם המקש במקלדת באפשרות הראשונה שאמרתי (כשאני פותחת את התוכנה אני בוחרת וי על היפוך מאוזן- שזה בדר"כ הסטנדרט וזה נשאר קובע עד סגירת התוכנה כך שכל פעם אני לוחצת אלט+שיפט+קטרל+די ו- אנטר)...

• הוסף לסימניות
לא מבינה באמת למה אין את זה בכפתור כמו באינדי. דבר אלמנטרי ביותר. בכ"א בתפריט שנפתח מהחלונית TRANSFORM יש את זה בתור פקודה פשוטה. (cs5.5)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה