כללי הפיכת קובץ PDF לאקסל מי יודע??

• הוסף לסימניות
ABBYY FineReader

• הוסף לסימניות
זה שם התוכנה שממירה את הנתונים לאקסל.
אם מדובר על קובץ בודד, אפשר לשלוח לי למייל ואמיר אותו בתוכנה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
שלח לי מייל ואכוון אותך בזה
h7690335<WBR>אסור לפרסם מייל

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
יש לי קובץ של הרבה מאוד עמודים שאני צריך להמיר מPDF לקובץ אקסל
באיזו תוכנה הכי קל לעשות את זה ניסיתי כמה תוכנות אבל שום תוכנה לא תומכת בעברית
בעיקר ניסיתי בתוכנה הזאת CogniView PDF2XL Evaluation ואני לא יודע איך ממירים שם את כל העמודים יחד.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן
זה דחוף לי מאוד!

• הוסף לסימניות
יש לך קובץ ואותו אתה רוצה לעשות PDF?
איזה קובץ המקור?

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה מקובץ וורד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;1296722:
לא מבין, הקובץ במחשב?

ערכתי את המודעה הקודמת (היתה לי טעות)
אני צריך להמיר קובץ PDF מרובה עמודים לקובץ אקסל
ואין לי את הקובץ המקורי שלכאורה הוא נעשה בוורד

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך מר נחמיאס על עזרתך באישי
חן חן!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה