כללי הפיכת קובץ PDF לפתוח

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
רציתי לשאול אם מישהו יודע ויוכל לעזור:
אם עבדתי באילוסטרייטור וסגרתי את הקובץ לPDF סגור והקובץ הפתוח נמחק לי,
עכשיו יש לי רק את הPDF הסגור, האם יש דרך לפתוח אותו כפתוח באופן שניתן לערוך את הטקסטים??
בבקשה, מי שיודע זה יעזור לי מאוד!!!
תודה

• הוסף לסימניות
לא.
ניתן לפתיחה רק כווקטור.

• הוסף לסימניות
פשוט גוררים את הפידיאף לאילוסטרייטור , זה יפתח כווקטורי אם הוא נעשה מראש באילוס.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לערוך טקסטים - תלוי איך שמרתם את הקובץ לPDF

• הוסף לסימניות
בס"ד
לא צריכה להיות בעיה. פותחים מהאילוסטרייטור את קובץ PDF

• הוסף לסימניות
לא עשיתי outline לטקסט אבל כן הורדתי את ה v הראשון בסגירה לPDF -
מה שאמור להוריד את המשקל מהקובץ אבל אז הוא לא שומר בדיוק את כל הפרטים כמו טקסט למשל, מה שכן מתוך האקרובט כן ניתן לגזור טקסטים אז חשבתי שאולי בכל זאת יש דרך כל שהיא לפתוח את זה עם טקסט חי,
בקיצור אבוד לי!! הדיסק הקשיח הלך לי עם מלא קבצים שעבדתי עליהם ימים ולילות!! :(
ממש כפרת עוונות..
מה שנותר לי לעשות זה להוריד את הסקיצות ששלחתי ללקוחות במיילים ולנסות לשחזר ידנית את העבודות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה