הפיכת תוים בקובץ PDF לקובץ MIDI

• הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות את זה?
אני זוכרת שראיתי פעם בתוכנת פינאלה אפשרות לסרוק קובץ של תוים אבל אני לא מוצאת את האפשרות הזאת.

• הוסף לסימניות
בMusescore זה עולה כסף

• הוסף לסימניות
אוקי
איפה נמצאת האופציה הזאת?

• הוסף לסימניות
באפשרות לייבא קבצי PDF הוא פותח אתר ישנם עוד תוכנות

• הוסף לסימניות
תודה
אבל זה לא הצליח להמיר לי

יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על חינמי

• הוסף לסימניות
גם לא חינמי..

• הוסף לסימניות
כתוב שם שמיוזקור זה חינם- לפי מה שבדקתי הפונקציה הזאת עולה כסף
לגבי סיבליוס יש לי גירסה ישנה ולא מצאתי אולי בגרסאות החדשות יש

• הוסף לסימניות
כמדומני שפעם ביררתי על זה ואמרו לי שבקיובייס יש אפשרות

• הוסף לסימניות
כמדומני שפעם ביררתי על זה ואמרו לי שבקיובייס יש אפשרות
מעניין..
יש למישהו מושג על זה?

בפינאלה בוודאות יש, אבל לא הצלחתי למצוא את זה

בכל אופן, לא הלך לי גם עם מה ש @STUDIO BIT הביא אז פשוט כתבתי את התוים מחדש
אבל אני אשמח לדעת איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
PDF אי אפשר בקיובס ולא בדוריקו בפינאלה גם לא מצאתי (יש קובץ XML שהוא קורא ואולי לזה התכוונתם) לי יש תוכנה ישנה שממירה PDF למידי בצורה די נחמדה
אולי באדובי רידר- או משו כזה יש אפשרות (תוכנה להמרת PDF לטקסט)

• הוסף לסימניות
PDF אי אפשר בקיובס ולא בדוריקו בפינאלה גם לא מצאתי (יש קובץ XML שהוא קורא ואולי לזה התכוונתם) לי יש תוכנה ישנה שממירה PDF למידי בצורה די נחמדה
אולי באדובי רידר- או משו כזה יש אפשרות (תוכנה להמרת PDF לטקסט)
איזו תוכנה?

• הוסף לסימניות
PDFtoMusic

• הוסף לסימניות
היא ממירה לך בצורה טובה?
ניסתי איתה והיא המירה לי ממש גרוע..

• הוסף לסימניות
האמת שהתוכנה די בסדר אבל לא קוראת את האקורדים או הטמפו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה