עזרה הפיכת תמונה לעבודה של קו נקודה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לקבל בהקדם האפשרי רעיונות איך ניתן ליצור עבודה של קו נקודה, מתמונה קיימת (שתהיה לי אפשרות לעשות את זה באתרים חינמיים, או האם יש מישהו שיוכל לעשות זאת עבורי)
מצרפת את התמונה הרצויה
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 444.png
    444.png
    KB 62.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תוכלי להסביר יותר מה הכוונה 'קו נקודה'?

• הוסף לסימניות
זה המירב שהצלחתי ליצור
אין לי מושג אם זה באמת יצור לך את התמונה המבוקשת

1750078083287.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אתן עכשיו לבן שלי לעשות, נראה אם זה תקין
זה דרך הגיפיטי החינמי הרגיל?
אפשר לקבל את הפרומפט שבסוף שכנע אותו?

• הוסף לסימניות
צאט גיפיטי
אחרי הרבה שכנועים
אבל שוב- לא יודעת אם זה באמת נכון
תודה רבה
אשמח גם.
ריקי ס. - לפני שמתאמצים לעשות את התמונה הנ"ל
אולי כדאי שתנסי על תמונה פשוטה יותר וכך תדעי אם הוא אמין או מחרטט...

• הוסף לסימניות
תודה רבה
גיפיטי חינמי, לא משהו מדויק
בהתחלה הוא נתן לי כל מיני קוים ותקע מספרים לא קשורים
אחרי הרבה בקשות הוא הסכים לעשות את זה 'ברמה יותר גבוהה' כלשונו ולא 'אוטומטי'
זה לקח לו יותר זמן ואין לי מושג מה ההבדל.
רק תכתבי אם זה באמת נכון בסוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה