כללי הפיכת תמונה לציור

• הוסף לסימניות
:) איך אפשר בפוטושופ להפוך תמונה לציור (בעזרת הפילטרים)?

• הוסף לסימניות
יש פילטר ברשת בשם "פיקסל בנדר" נדמה לי שבשרשור האשכולות דובר ע"ז
חפש באתר

• הוסף לסימניות
ישנו אתר בשם 'יהושע' - אתר נחמד אבל לאחרונה לא כ"כ מושקע - האתר הוא כשר למהדרין.

ישנם שני מדריכים לפוטושופ באתר - האחד הוא איך ליצור אותיות של אש (אגב אני יצרתי לל"ג בעומר משהו כזה - הוא פשוט מדהים ה'יהושע' הזה - עיין באשכול חוו דעתכם הלל נאה- דיסק לל"ג בעומר) והשני הוא איך לנקות פנים בפוטושופ אגב גררא הוא יוצר בעזרת כמה כלים פשוטים פנים חלקות ביותר - בתוספת סגנון ציורי. אם תרצה תוכל לפנות ל"חסיד" (א. כהנא) בהודעה פרטית הוא מתמצא בזה (לפי כמה יציאות יפות שראיתי אצלו).

• הוסף לסימניות
אל תבהלו מההקפצה... אבל אני חושבת שיהיו פה הרבה שישמחו אם מישהו יוכל לעלות מדריכים.
אז ככה - האתר יהושע - כפי הנראה נסגר - או אני לא יודעת מה קרה לו.
אולי יש פה כאלה ניקים - שיש להם מדריכים שהורידו לעצמם מהאתר - והם יוכלו לשתף כאן את חברי פרוג???
ובכלל - אם יש מדריכים לדברים מעניינים - שיש באמתחתכם - והם בסדר ומתאימים לאתר כאן - נשמח אם תשתפו אותנו
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה