כללי הפיכת תמונה צבעונית לש"ל באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך מבצעים פקודה של הפיכת תמונה צבעונית לגווני אפור באינידי?

• הוסף לסימניות
הכי קל שתעשה את זה בפוטושופ ואם התמונה מקושרת, היא תתעדכן אוטומטית עם השינויים

• הוסף לסימניות
בפוטושופ ידוע לי אבל זו תמונה וקטורית. אפשר לעשות זאת גם באילוסטרייטור? אם כן איפה יש פקודה כזו באילוס?

• הוסף לסימניות
אדית/ כולור סטינג/ המרה לגריסקל

אין זה נכון, נכון מה שאלף כתבה בהמשך.
אדית/ אדית כולור/ המרה לאפור (קונוורט טו גריסקל)

• הוסף לסימניות
היה כאן איזה סקריפט (שאף פעם לא השתמשמתי בו) להפיכת ש.ל.

אפשר להדפיס בגוני אפור.
אפשר להמיר את הPDF צבעוני לגוני אפור.

הכי נכון זה להמיר את התמונה (ויקטורי?) הצבעונית באילוסטרטור או אם הוא מפוקסל בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
טוב מצאתי כבר לבד. אדיט/ אדיט כולור/ קונוורט טו גרייסקייל. (מצא חן לי לכתוב אנגלית בעברית...)

• הוסף לסימניות
התבלבלתי לחלוטין,
היכן שמצאת אכן אכן...

(אני באמצע לסגור קבצים לעיתון ולדפוס ואני כל רגע ממירה את הפרופיל לפרופיל המתאים, עד שהשתכרתי ואיני מבדילה בין... העיקר שכיוונתי אותך לכיוון...)

• הוסף לסימניות
אפרופו צילום מסך.
למה אתם עובדים על פרופיל SRGB?
אם עובדים בציורים והדפסות בדפוס, אדובי RGB
בהדפסות של פוטו SRGB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;412167:
אפרופו צילום מסך.
למה אתם עובדים על פרופיל SRGB?
אם עובדים בציורים והדפסות בדפוס, אדובי RGB
בהדפסות של פוטו SRGB

הקדמת אותי,
הרגע הלכתי לשאול אותה למה SRGB...

• הוסף לסימניות
תודה. אני לא משתמשת הרבה באילוס ולא כל כך מכירה אותו. בפוטושופ ואינדיזיין אני חושבת שההגדרות כמו שאמרת. בכ"א תודה על ההערה אדע לשים לב לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה