כללי הפיכת תמונת פרוצס לשלוש צבעים

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה בפרוצס - ארבעה צבעים. אני רוצה להוריד ערוץ צבע אחד (ציאן) כך שהתמונה תהיה מורכבת ממגנטה, שחור וצהוב. המטרה היא לחסוך גלופה היות שלציאן אין הרבה השפעה על התמונה. איך אני מורידה את ערוץ הצבע הזה מהתמונה?
תודה רבה למסייעים מהר כי זה קצת דחוף.

• הוסף לסימניות
בפוטושופ, בחלונית הערוצים, עומדת על הערוץ הרצוי ומוחקת אותו.

• הוסף לסימניות
מדובר בהדפסת אופסט?

בכמה מסתכם החיסכון???

• הוסף לסימניות
תודה RCPRO, כך עשיתי והסתדר.
מוציא לאור - מדובר בהדפסת דוגמיות למוצרי קוסמטיקה לכל דוגמית קטנה פרוצס מוציאים 4 גלופות, כ"א 350 ש"ח. מה שאני מנסה לחסוך הוא להשתמש בגלופה אחת לכמה דוגמיות מאותה סדרה. (במקרה שלי החיסכון יגיע ל-4 גלופות)

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• ללא שם-4.jpg
    KB 504.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
למה נעלמות כמעט כל אפשרויות השמירה אחרי מחיקת ערוץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Thebest;744351:
תודה RCPRO, כך עשיתי והסתדר.
מוציא לאור - מדובר בהדפסת דוגמיות למוצרי קוסמטיקה לכל דוגמית קטנה פרוצס מוציאים 4 גלופות, כ"א 350 ש"ח. מה שאני מנסה לחסוך הוא להשתמש בגלופה אחת לכמה דוגמיות מאותה סדרה. (במקרה שלי החיסכון יגיע ל-4 גלופות)

רוצים לחסוך? תנסו להדפיס בצורת אובר פרינט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה