כללי הפיכת תמונת CMYK ל-צבע אחד

• הוסף לסימניות
איך לדעתכם הכי נכון להגיש את התמונה הזאת לדפוס בצבע אחד מגנטה?
דרך דואוטן הוא הורס את הברק והצבעים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות את זה דרך ה channels בפוטושופ
את ניכנסת ללשונית שלהם (צמוד ל layers בדרך כלל)
בוחרת כל צבע ומוחקת את תכולתו חוץ מהמגנטה
ושומרת ב-cmyk
תעשי ניסיון לסגור לpdf ושם ליבדוק איזה צבע נשאר לך שם

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לבדוק בודאות שאכן אין לי 4 צבעים
כיביתי בפוטושופ את כל הערוצים חוץ ממגנטה ובלאק (ההדפסה ב-2 צבעים אלו)
באינדיזיין כשמקמתי את הקובץ הוא הביא לי את זה כקובץ עם 4 צבעים,
אומנם אני יכולה לכבות את הציאן והצהוב ולסגור בהפרדת צבעים
אבל ציפיתי לקבל קובץ הבנוי רק מ-2 צבעים מלכתחילה.

משהו יודע לעזור לי

• הוסף לסימניות
למה שלא תמירו לערוץ אפור נקי ותגידו לדפוס איזה צבע או ספוט אתם רוצים?

• הוסף לסימניות
העניין הוא שההדפסה ב-2 צבעים שחור ומגנטה כך שצבע שחור כבר יש לי בקובץ, אז ההאפשרות שהצעת אינה רלוונטית פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה