הפיתרון לבעיות בחשבוניות של סלקום

• הוסף לסימניות
לא מעט אנשים הצטרפו לתוכנית של ה-2000 דק' בסלקום הכולל 1000 דק' לכשרים ו-1000 לנייחים ועוד 48 דק' ללא כשר כנגד דמי המכשיר ב-35 ש"ח (עם החזר מכשיר של מירס או מוטורולה ואם לא 45).
בפועל סלקום גובים על כל דקה ללא כשרים גם בתוך ה-48 דקות.
מי שגם הוא חושב שהוא נכלל בין אלו, נא ליצור קשר: 057-3189404, ונטפל בזה בהקדם, באין מענה יחזרו אליכם למספר שממנו התקשרתם (אם אתם מתקשרים ממספר חסוי לא נוכל לחזור אליכם).
כמו"כ, מי שיש לו את התוכנית הנ"ל ואינו יודע לקרוא את החשבוניות, שיגיב להודעה זו אם יהיו הרבה כאלה נשתדל לבדוק את הענין,
או לשלוח למייל: celcom9 @ gmail.com (או לכל שאלה אחרת ניתן לפנות למייל זה- עדיף בטלפון).
אם תוכלו לפרסם זאת בפורומים נוספים, נודה לכם מאד ויעזור לקידום הענין. באם אתם מפרסמים בפורום נוסף, או אם ראיתם את הפירסום בפורום נוסף כתבו כאן בכדי שלא יפורסם שם פעמיים.

• הוסף לסימניות
אנחנו תמיד מקבלים ב-2 3 שקל יותר. זאת הבעיה? (אנחנו לא מדברים הרבה)

• הוסף לסימניות
מממ... גם ממני גובים יותר. שלחתי מייל.

• הוסף לסימניות
אפשר למלא פה אשכול של 100 עמודים לפחות על תלונות של חשבון מנופח. זהו הרווח של כל החברות מהמסלולים הכשרים. אם גבו כמו שהתחייבתם, זה חריג. :cool:

• הוסף לסימניות
החשבוניות של "סלקום" =
כתב חידה מורכב למדי עד שאפילו פותרת חידות מושבעת כמוני מעולם לא הצליחה להבין בדיוק כיצד הפעם שאבו את הכסף.

• הוסף לסימניות
לי הם גם מוסיפים לי עשרות דקות ללא כשר למרות שאני מתחייב שאני לא עובר את ה10 דקות בחודש
אין לי מה לעשות עליהם זה כבר כמה חודשים
אני לא האיש שיודע להילחם (שלושים ש"ח לפחות כל חודש)
אבל שיפלו לידים המתאימות

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח,
אבל אם אני לא טועה הדקות ללא כשר מותנות בשימוש של כמות דקות מסוים לכשר או לנייח,
ושוב אני לא בטוח אבל זכור לי משהו בסגנון,
לגבי סלקום לדעתי ומנסיון אישי אין מי שיכול להתחרות בשרות שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד"ש;593935:
לי הם גם מוסיפים לי עשרות דקות ללא כשר למרות שאני מתחייב שאני לא עובר את ה10 דקות בחודש
אין לי מה לעשות עליהם זה כבר כמה חודשים
אני לא האיש שיודע להילחם (שלושים ש"ח לפחות כל חודש)
אבל שיפלו לידים המתאימות

יכול להיות שאתה מתקשר לתא קולי.... וזה עולה כשיחה ללא כשר.

• הוסף לסימניות
מעניין אני תמיד מרגישה שעושים לי שם זיכויים על ימין ועל שמאל.

• הוסף לסימניות
תצעו מסלקום ותפטרו את הבעיה.

אם אתם מעונינים בעלי סוכן של אורנג-אני מאד מרוצה מהם
אם יש בעיה פונים לשירות והם נותנים החזר במקום
המספר :p:p ניתן לשלוח מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שם נושא הפניה וטלפון ובעלי יחזור אליכם-
דרך אגב יש כעת תוכניותמאד משתלמות יותר מסלקום.
054844-01-28

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeoodit;594251:
054844-01-28
אדרבא ספרי לנו מה יותר משתלם? אנחנו סגרנו את הקו של בזק ועברנו למסלול הזה וחוץ מהמכשיר טאצ' הדפוק זה חיסכון רציני.

• הוסף לסימניות
סלקום - מחלקת השירות

שלום כתום וירוק,

נשמח לבדוק את פניתך
.
אנא, העבר לנו את פרטיך האישיים בסלקום בצירוף הכינוי בפורום לכתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בברכה,
מחלקת השירות
סלקום

• הוסף לסימניות
סלקום - מחלקת השירות

שלום כתום וירוק,

נשמח לבדוק את פניתך.
אנא, העבר לנו את פרטיך האישיים בסלקום בצירוף הכינוי בפורום לכתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בברכה,
מחלקת השירות
סלקום

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמחייבים חיוג לתא קולי כמו חיוג ללא כשר וזה פתרון החידה לאלו שלא יודעים איך הגיעו לכמות דקות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeoodit;594251:
054844-01-28

להתחיל לספר מה אורנג' מעוללים לי?

• הוסף לסימניות
מה העלות לתת את זה לטיפולכם?
[סלקום גובים תמיד יותר ממה שמגיע להם, זו בעיה ידועה]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;594312:
יכול להיות שמחייבים חיוג לתא קולי כמו חיוג ללא כשר וזה פתרון החידה לאלו שלא יודעים איך הגיעו לכמות דקות...

הפתרון לתא הקולי הוא לחייג למספר של עצמך, וכשאתה מגיע לתא הקולי להכניס את הסיסמה וכך תעקוף את העלות של ה- *80

• הוסף לסימניות
כלקוח כבד של חברת סלקום (17 מכשירים)אני יכול לומר שגם אני סובל מבעיה זו ואשמח להצטרף למאבק (ולא שאני חושב שזה יעזור הרבה)אך גם זאת תדעו הייתי לקוח של מירס,אורנ'ג,וכיום יש לי מכשיר של פלאפון(שעליהם אומרים שמי שקונה אצלם מכניס את עצמו למאסר עולם)ולאחר כל התלאות הרבות הנני מצהיר שאם כל תלונותי(וישנם הרבה כאלו)חברת "סלקום" הכי מוצלחת הן בשירות הן באיכות הקליטה והן.....................
ועכשיו שעברתי באחד מהמכשירים לתכנית של 2500 לניחים ונידים כשרים ועוד 150 דקות ללא כשרים שוב פעם נתקלתי באותה בעיה שנציג השירות טלפוני אמר לי סכום ובמציאות חויבתי יותר ומכיון שסיפורים אלו מוכרים לי לכן מיד כשסימתי את השיחה רשמתי לי בהערות הטלפון את נושא ופרטי השיחה וכאשר חויבתי יותר אמרתי בבטחון שיבדקו את השיחה מאותו תאריך בו בקשתי את השינוי וישמעו שסוכם על מחיר נמוך יותר ואכן ראו שאני צודק על אף שבאמת הטעות היתה של הנציג שירות הבטיחו לי שיזכו אותי בכך ובעוד הטבה קטנה ואם אכן כך אדע בחשבונית שתגיע (מקוה)בקרוב אבל התלונה שמציג כאן אוסף המידע על התכנית של 1000 ו1000 קימת גם אצלי ואני מצטרף למאבק בגנבותיהם של חברות הסלולר שיכולנו בכסף זה לקנות "קוט'ג"

• הוסף לסימניות
מהחשבונית של סלקום אני עוד מרוצה, בינתיים לא גבו ממנו אף פעם יותר מה שצריך,
אבל פלאפון- חידה אחת גדולה.
בכל חודש שני מופיע "חיוב חד פעמי" שאין לי מושג מהו וגם אין למי לדבר, בינתיים לא הגעתי לאף אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;594613:
כלקוח כבד של חברת סלקום (17 מכשירים)אני יכול לומר שגם אני סובל מבעיה זו ואשמח להצטרף למאבק (ולא שאני חושב שזה יעזור הרבה)

ברור שיזכו אותך ויתנו לך זיכוי כי אתה לקוח כבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה