כנראה נימחק כמה אשכולות שכתבתם שםלפי כמות התגובות והתודות,כתבו לי מהמערכת שאני "מתקדמת" ממשתמש רשום ל-פעיל,
בפועל "נחתתי" דרגה והפכתי לצעיר,
יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
גם אני עם אותו סיפורלפי כמות התגובות והתודות,כתבו לי מהמערכת שאני "מתקדמת" ממשתמש רשום ל-פעיל,
אולי זו תקלה?גם אני עם אותו סיפור
סדר הדרגות נקבע ע"פ כמות הניקוד בלבד.לפי כמות התגובות והתודות,כתבו לי מהמערכת שאני "מתקדמת" ממשתמש רשום ל-פעיל,
יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
אז אם עלה לי הניקוד למה ירדתי ממשתמש רשום למשתמש צעיר?????סדר הדרגות נקבע ע"פ כמות הניקוד בלבד.
הניקוד מושפע מכמות הודעות / תודות / מאמרים / תיקיות עבודה / פרימיום גולד וכו',
כמו שניתן לראות כאן.
לאחר 'משתמש רשום' מגיע שלב 'משתמש צעיר', רק אח"כ 'משתמש פעיל'...
קיבלתם התראה על היותכם משתמש פעיל, כי כתבתם 30 הודעות, וקיבלתם על זה 5 נקודות נוספות...
צעיר זה מתקדם יותר...אז אם עלה לי הניקוד למה ירדתי ממשתמש רשום למשתמש צעיר?????
סדר הדרגות:לאחר 'משתמש רשום' מגיע שלב 'משתמש צעיר', רק אח"כ 'משתמש פעיל'...
הפרימיומים יכולים לכתוב מה שבא להםיש איזה מאכער שיכול להקפיץ למשתמש מוביל?
א. זה מראה על אמינות ונסיוןזה עוזר למשהו ה'ציון' משתמש הזה ?
או שזה סתם לכבוד ?
תודה!צעיר זה מתקדם יותר...
סדר הדרגות:
- משתמש חדש
- משתמש רשום
- משתמש צעיר
- משתמש פעיל
- משתמש מקצוען
- משתמש סופר מקצוען
- משתמש מוביל
כמדומני שסופר מקצוען עולה בקופה 200 נקודותאפילו שהיתי אמור להיות שוב סופר מקצוען זה לא קרה ואני תקוע על מקצוען
מעניין אבל היה תקופה שהיתי סופר מקצועןכמדומני שסופר מקצוען עולה בקופה 200 נקודות
למה מס' הנקודות לא עולה לאחר צבירת 500 תודות?סדר הדרגות נקבע ע"פ כמות הניקוד בלבד.
הניקוד מושפע מכמות הודעות / תודות / מאמרים / תיקיות עבודה / פרימיום גולד וכו',
כמו שניתן לראות כאן.
לאחר 'משתמש רשום' מגיע שלב 'משתמש צעיר', רק אח"כ 'משתמש פעיל'...
קיבלתם התראה על היותכם משתמש פעיל, כי כתבתם 30 הודעות, וקיבלתם על זה 5 נקודות נוספות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים