נכתב ע"י tzivi;885870:יש אפשרות מעולה עם כלי הדודג' (צורת מציצה) עוברת על כל הרקע ובזהירות ליד המצולם
לא אמרתי שאי אפשר,נכתב ע"י tzivi;885959:רחלי בודאי שאפשר הכל אפשר גם עם הצל החזק
נכתב ע"י RacheliM;885992:לא אמרתי שאי אפשר,
אפשר הכל -
אבל להגיש כזו תוצאה זה לא כ"כ לעניין.
איבדת פה את כל היופי של השיער שלו ועוד הרבה דברים אחרים..
נכתב ע"י tzivi;886035:אז תקראי מהתחלה מה שכתבתי אוקי??
כתבתי שצריך הרבה סבלנות ואני עשיתי את זה רק בדקה אחת כדי להראות את הרעיון
(פעם הבאה קוראים הכל)
ממש לא,נכתב ע"י הלו קיטי;886113:וזה בדיוק הרע במיעוטו- לשרוף את הרקע בפוטושופ
נכתב ע"י RacheliM;885897:ולהציע פיצוי הולם
בהצלחהה...!!![]()
נכתב ע"י הלו קיטי;886206:מילא אמא ביקורתית (שזה צרה בפני עצמה)
אבל מה אם הילד כבר מסופר?
רחלי כל הסט ככה או רק תמונה- שתיים?
נכתב ע"י הלו קיטי;886247:היה לי פלאש אחד שגם עשה קצת בעיות מאז הוא תמיד עם צליל, כשאין צליל אני מתחילה לחשוש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים