דיון הפלא השמיני. מי שיודע, מרוויח. מי שלא, משלם!!

• הוסף לסימניות
הוא אשר שאלת בתחילה

ועניתי
אבל עכשיו אני מדבר על תשואה ריאלית הכוללת לא רק מדד, גם דמי ניהול והוצאות ניהול, ועדיין גבוה מהממוצע 10.34%, לעומת תשואת מדד s&p500 בתקופה זו שהניבה 11.59 לפני חישוב אינפלציה בארה"ב, החלפת מטבע לא תעזור פה.

• הוסף לסימניות
@השקעות R הון
ניסיתי לחשב לבד והסתבכתי (אינפלציה וכו)
מה היה קורה אם היו משקיעים 86 אלף דולר באפריל 86 בsnp 500?
כמה זה היה שווה בשקלים היום
תודה

• הוסף לסימניות
@השקעות R הון
תודה
בערך 4M דולר

• הוסף לסימניות
@השקעות R הון
תודה
כ5 מיליון דולר
אפשר לחשב כאן
לפני מס...

• הוסף לסימניות
אוף אני לא מבינה בזה
איך אני יכולה ללמוד את התחום הזה לבד?
רק כדי שאני אוכל להשקיע עבורי?
אני רוצה להשקיע 1000 שח בחודש עבורי (ואם שווה אז להוציא את זה עוד 3 שנים כשאני יתחיל לשלם משכנתא)
ו1000 שח לילדים ( ילדים הגדולה בת 3)

• הוסף לסימניות
אוף אני לא מבינה בזה
איך אני יכולה ללמוד את התחום הזה לבד?
רק כדי שאני אוכל להשקיע עבורי?
אני רוצה להשקיע 1000 שח בחודש עבורי (ואם שווה אז להוציא את זה עוד 3 שנים כשאני יתחיל לשלם משכנתא)
ו1000 שח לילדים ( ילדים הגדולה בת 3)

• הוסף לסימניות
@השקעות R הון
תודה
רק מעיר
86K דולר - זה רק על 82% מעלות קנית הנכס. (18% האחרים הם ירושה שקיבלו)
וזה לא כולל את עלויות ההיתרים, והבניה (99 מלש"ח שמאות מדובר על בנין גמור)

בקיצור, כתבה שלא מביישת את ה'פירמה' של ביזפורטל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה