דרוש מידע הפלא ופלא-מה קדם למה העיתון או האשכול.....

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האשכול הקודם ז"ל, התחיל לפני רביעי. בוודאות.

ומה שקורה כאן מכעיס ומקומם.

(גם פתיחת האשכול , צורת ההתבטאות ושיח מזלזל וגם התעלומה העכשווית. מעורר בחילה...)

• הוסף לסימניות
האשכול הקודם ז"ל, התחיל לפני רביעי. בוודאות.
1745713057389.png

• הוסף לסימניות
באחד העתונים החרדים החשובים נכתב ע"י עיתונאי שנחשב חשוב מאמר עוד יותר חשוב בנושא....שכר השדכנים!!!
הפלא ופלא בדיוק בשבוע האחרון באתר כאן זה היה אחד הנושאים הבוערים....והעוד יותר פלא זה הזלזול באינטלגנציה שלנו.
זוכרים את הזלזול בספרדים(שנותנים שעון קיר..),שצריך להכפיל את הסכום, שיהיה הבדל בגילאים, שישלמו על כל פגישה, על היחס המחפיר לשדכנים(אז לא ציינו את היחס החמים האופייני של בני ע"מ...)וכו.
הכללל אבל הכל העותק!!!
מה קורה כאן?
האם הנושאים פה משמשים כדעת קהל למה שאנשים יקראו בשבועון???
או שאנחנו בובות בסקר רחב בלי שנדע???
לא קראתי את הכתבה הנ''ל אבל גם אם כן לא נראה לי שזה היה מרגש אותי במיוחד,
זה קורה המון!!
היום הציבור ברובו נמצא ברשת, דעותיו, רעיונותיו ושטויותיו (במחילה..) מועלות ונכתבות על במה זו.
אולי פעם באמת היו טורחים באמת לדעת מהי דעת קהל, ומהן באמת העובדות בשטח, היום כל אחד כותב את כאבי הבטן שלו לפי הצד והמצב רוח שתקפו אותו באותו בוקר.
אין יותר מידיי מה להתרגש, אני הייתי עוברת לכתבה הבאה במשפט הראשון שהיה צץ לי מוכר מאיפשהו.

ואם כבר הם כאן...
אז רק שתדעו שזה מוריד את הערך והרמה של הכתבה מתחת לכל ביקורת,
לעשות כתבה משיח ענייני בפורום כלשהו (ולא באמת משנה מהו) כל אחד יכול.

מזכיר לי את הסיפורים בעלון שבועי מוכר מאד שנכתבים ככתבם וכלשונם מספר מוכר מאד תחת שם של כתב צעיר ורענן...
הפלא ופלא הוא לא קשור לסופר המקורי והנ''ל לא יכול לתבוע אותו מטעמים מובנים.וד''ל

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק

אני התכוונתי לאשכול הזה (שחשבתי שנמחק), שאומנם עלה לפני שלוש שנים,

אבל, הקפיצו אותו ביום שלישי, בהודעה הזאת:

• הוסף לסימניות
הסיבה שהקפיצו אותו ביום שלישי היא בגלל שאז התפרסם זה שבגור מעלים את שכר השדכנים.

• הוסף לסימניות
הנושא הזה עלה לסדר היום לאחרונה ממש לא רק בפרוג, לא רק בגור ולא רק בעיתון משפחה
מכירה מקרוב לפחות עוד 2 חסידויות גדולות שרוצים להעלות עכשיו את שכר השדכנים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי על מה העליהום הגדול
נושא השדכנים הוא נושא שבוער כבר תקופה בלי קשר לפרוג או למשפחה
וגם אם נגיד שהוא העתיק מפרוג דיעות וכו' בסדר ראינו
מה לעשות הכותב צריך חומר אז בהנחה שהוא לקח אז לקח
די לא צריך לעשות מכל דבר דרמות

• הוסף לסימניות
עד עכשיו לא ראיתי תגובה אחת של @אפרסמון2 שיזןם את כל האכול הקודם
ואפשר לאמר גם דאג ללבות ולשלהב @אפרסמון2
האם אתה מאשר או מכחיש את האמור כאן?.
או שהשתיקה רועמת
איזה?

חברים אפשר לחזור לנשום הוכח כבר בלילה
שהאשכול נולד אחרי הכתבה

• הוסף לסימניות
איזה מצחיקים שאתם

גם אני ראיתי שזה ממש מילה במילה מהעיתון
אבל הייתי בטוחה ועדיין
שמי שכתב בפרוג העתיק מהעיתון

לא יודעת מה מותר לפי הלכה
אבל נירלי שמותר להעתיק דברים מעיתון ולפרסם
אז מה הבעיה בעצם בכלל? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה