- הוסף לסימניות
למה בלונדון הוא יגיע לארץ באמצעות חוק השבותעוד מעט נשמע שזלנסקי נחת בלונדון
למה בלונדון הוא יגיע לארץ באמצעות חוק השבותעוד מעט נשמע שזלנסקי נחת בלונדון
לי זה נשמע קצת הגזמה, אבל מי יודע?נראה שהערב האוקראינים ילכו לישון תחת שלטון רוסי בכל אוקראינה
א. סין היא קומוניסטית ונחשבת חלק מהגוש המזרחי.זה כבר לא קשור לרוסיה.
לא נראה לי, לדעתי בלי ממשל בכללנראה שהערב האוקראינים ילכו לישון תחת שלטון רוסי בכל אוקראינה
דוקא לאא. סין היא קומוניסטית ונחשבת חלק מהגוש המזרחי.
ב. שם יש לארה"ב מחוייבות, האם גם שם היא תשתוק? בין אם כן ובין אם לא ארה"ב בברוך.
ממתי רוסיה בובה של המערב ?משיהו מבין אמר שלרוסיה נמאס להיות נרמסת ונשלטת תחת המערב, אם זה באמת הכוונה שלה, אז אין לצפות לרגיעה עד שהמטרות האלו יושגו. רוסיה גמרה להיות בובה של המערב. בזה אני דווקא מזדהה עם רוסיה.
על זה כבר אפשר להתווכח, אבל מה שבטוח שהם קרובים יותר אחד אל השני מאשר למערב.רוסיה לא קומוניסטית היום, מדובר בשתלטנות מסוג שונה
חוץ מזה, שרוסיה וסין בעצמם לא חברים גדולים, רק נגד ארה"ב מאחדים לפעמים אינטרסים.
זה המטרה של פוטין וכנראה זה יקרה בקרוב יותר מהר ממה שחשבנותכל'ס, אני לא מבין למה הם לא נכנעים וזהו
כל הזמן היא מאויימת על ידי המערב מבחינה פיננסית, וידיה כבולות.ממתי רוסיה בובה של המערב ?
אפילו לא מצחיק, כולם מתחמקים מלריב עם רוסיה ישירות כי כולם מפחדים על עורם ועל חיי חייליהם, ולכן מדברים גבוהה גבוהה על "סנקציות" והשלכות ארוכת טווח, שטויות!נשיא צרפת:תיהינה השלכות ארוכות טווח לפעולותיה של רוסיה
יש מצב שמוצרים ללא גלוטן יעלו זול יותר ?שמעתי ש 50% מהחיטה מגיע מרוסיה ו 30% מאוקרינה
נסו לחשבן בכמה מהמוצרים שלנו יש חיטה
על הרעיון הזה לא חשבתי...יש מצב שמוצרים ללא גלוטן יעלו זול יותר ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: