עזרה הפניה למספר סידורי במסמך וורד

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול שפתח @stars (שאין לי אפשרות להגיב שם...) -
ניסיתי לעשות כפי שאמר @מכון טעמו וראו אך כשאני בוחר את כל הטקסט ואז מעדכן את ההפניות, זה אכן מעדכן אך מוסיף וכותב "שגיאה!. מקור ההפניה לא נמצא" 3 פעמים (!!!), כשבחרתי רק את האות עם ההפניה המקושרת ואז עדכנתי (F9) זה עבד ללא התקלה...

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול שפתח @stars (שאין לי אפשרות להגיב שם...) -
ניסיתי לעשות כפי שאמר @מכון טעמו וראו אך כשאני בוחר את כל הטקסט ואז מעדכן את ההפניות, זה אכן מעדכן אך מוסיף וכותב "שגיאה!. מקור ההפניה לא נמצא" 3 פעמים (!!!), כשבחרתי רק את האות עם ההפניה המקושרת ואז עדכנתי (F9) זה עבד ללא התקלה...

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!!!
כשניסיתי את זה, רק ההפניה השניה הראתה הודעת שגיאה. עם זאת, כשלחצתי על המקש הימני בעכבר > עדכן שדה, הכל התעדכן בצורה תקינה.

• הוסף לסימניות
כשניסיתי את זה, רק ההפניה השניה הראתה הודעת שגיאה. עם זאת, כשלחצתי על המקש הימני בעכבר > עדכן שדה, הכל התעדכן בצורה תקינה.
עכשיו ניסיתי שוב עם כמה הפניות ובאמת לא היו כלל שגיאות!

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
@stars - לגבי השאלה הנוספת (אין לי אפשרות להגיב שם...) :
כשאני עשיתי הפניה מקושרת זה עשה כמו הגופן של המסמך ולא של האותיות הסידוריות?
האם עשית בדיוק כמו שכתב @מכון טעמו וראו - במקום לכתוב אות קלט. לחצת על הוספת הפניה מקושרת > פריט ממוספר > מספר > פסקה הוסף וזה עשה כמו הגופן של האותיות הסידוריות?

• הוסף לסימניות
תנסה לבחור ב- "מספר פסקה ללא הקשר"
אולי הבעיה תיפתר, אני לא יכול לבדוק זאת כי אצלי הבעיה בכלל לא קיימת...

1645658483729.png

• הוסף לסימניות
@stars - אם הגופן של האותיות הסידוריות אמור לשמש רק להם בלבד (ללא עוד טקסט בגופן זה), אפשר פשוט לבחור את כל הטקסט עם גופן זה, לשנות לגופן של כל המסמך, ואח"כ להחזיר רק את האותיות הסידוריות לגופן הרצוי, כי בבחירת אות אחת מהאותיות הסידוריות- נבחרים כל האותיות הסידוריות ובהחלפה אחת אפשר להחליף את הגופן בחזרה לכולם!

(אוכל להסביר שוב אם לא הובנתי...)

• הוסף לסימניות
נ. ה.

ראה כאן.

לגבי הפתרון שלך אודות בחירת כל הטקסט שבגופן ספציפי, איך בדיוק עושים את זה? (באמת פחות אכפת לי אודות הגופן של המספרים הסידוריים, על אף שהייתי מעדיף לעצב בגופן שונה. אני בעיקר מחפש לשנות את הגופן בהפניות, כי לולא שינוי הגופן יווצר מצב של משפט עם גופן אחד ופתאום באמצע כמה אותיות בגופן אחר).

• הוסף לסימניות
נ. ה.

ראה כאן.

לגבי הפתרון שלך אודות בחירת כל הטקסט שבגופן ספציפי, איך בדיוק עושים את זה? (באמת פחות אכפת לי אודות הגופן של המספרים הסידוריים, על אף שהייתי מעדיף לעצב בגופן שונה. אני בעיקר מחפש לשנות את הגופן בהפניות, כי לולא שינוי הגופן יווצר מצב של משפט עם גופן אחד ופתאום באמצע כמה אותיות בגופן אחר).
הדגמה כולל טקסט.gif
הדגמה ללא טקסט.gif

• הוסף לסימניות
זה עבד לי על טקסט בגוף המסמך, אבל לא על האותיות הסידוריות.

• הוסף לסימניות
זה עבד לי על טקסט בגוף המסמך, אבל לא על האותיות הסידוריות.
אבל אתה לא צריך להחליף את הגופן של האותיות הסידוריות אלא את הגופן של האותיות עם ההפניות, לא?

• הוסף לסימניות
אגב, מה בכלל ההבדל בין העליון לתחתון?
1645719350882.png

• הוסף לסימניות
בהנחה שלא שמים שם שני שדות לחינם...
של מה הצילום מסך הזה?
של חיפוש והחלפה?
אם כן- אני לא חושב שכשבוחרים גופו מסויים אז הוא נעלם מהאפשרויות בגופן החליפי

• הוסף לסימניות
של מה הצילום מסך הזה?
של חיפוש והחלפה?
אם כן- אני לא חושב שכשבוחרים גופו מסויים אז הוא נעלם מהאפשרויות בגופן החליפי
כן, של חיפוש והחלפה. בשדה השני יש הרבה פחות אפשרויות גופנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה