- הוסף לסימניות
כל פעם שאתה בוחר גופן למעלה הוא נעלם מהאפשרויות למטה??כן, של חיפוש והחלפה. בשדה השני יש הרבה פחות אפשרויות גופנים.
כל פעם שאתה בוחר גופן למעלה הוא נעלם מהאפשרויות למטה??כן, של חיפוש והחלפה. בשדה השני יש הרבה פחות אפשרויות גופנים.
אין קשר בין השניים. אני יכול לבחור בכל אחד גופן אחר, או לבחור בשניהם את אותו גופן. אני רק מנסה להבין למה כל שדה משמש?כל פעם שאתה בוחר גופן למעלה הוא נעלם מהאפשרויות למטה??
לא כ"כ הבנתי, האם צילום מסך בשדה הראשון זה הגופן לחיפוש ובשני זה הגופן להחלפה או שבשניהם זה הגופן לחיפוש?אין קשר בין השניים. אני יכול לבחור בכל אחד גופן אחר, או לבחור בשניהם את אותו גופן. אני רק מנסה להבין למה כל שדה משמש?
בשניהם זה הגופן לחיפוש. רק שהראשון הוא לגופן טקסט לטיני והשני לגופן טקסט עברי ושפות אחרות. הענין הוא שגם בגופן הטקסט הלטיני יש גופנים שמתאימים לשפה העברית, אז לכאורה לא נראה שזו חלוקה לגבי גופן הטקסט במסמך, ואם כן איני מבין למה זה כן משמש.לא כ"כ הבנתי, האם צילום מסך בשדה הראשון זה הגופן לחיפוש ובשני זה הגופן להחלפה או שבשניהם זה הגופן לחיפוש?
לא יודע, אצלי זה לא מופיע ככה...בשניהם זה הגופן לחיפוש. רק שהראשון הוא לגופן טקסט לטיני והשני לגופן טקסט עברי ושפות אחרות. הענין הוא שגם בגופן הטקסט הלטיני יש גופנים שמתאימים לשפה העברית, אז לכאורה לא נראה שזו חלוקה לגבי גופן הטקסט במסמך, ואם כן איני מבין למה זה כן משמש.
אם אני משנה את זה ידנית, זה עובד. אבל זו עבודת נמלים לשנות ידנית בכל פעם.לא יודע, אצלי זה לא מופיע ככה...
בכל אופן- אם אתה מנסה לשנות גופן רק להפניה אחת (לדוגמא - עיין באות קלט) זה גם לא נותן?
בטקסט אחר אתה כן מצליח להחליף גופן ע"י חיפוש והחלפה?אם אני משנה את זה ידנית, זה עובד. אבל זו עבודת נמלים לשנות ידנית בכל פעם.
לגבי השאלה ראשונה: הצלחתי לפני כן, עכשיו לא. אני צריך לנסות בכמה סוגי טקסטים, לראות אם שם טמונה הבעיה.בטקסט אחר אתה כן מצליח להחליף גופן ע"י חיפוש והחלפה?
אם לא אז הבעיה לא דוקא בהפניות וצריך לבדוק למה זה לא עובד.
האם ביצעת את החלפת הגופן כמופיע בהסרטה או שלא היה אפשרות כזו?
איפה היתה הבעיה?לגבי השאלה השניה: כן, ניסיתי. זה לא עבד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים