Make הפניה של כמה סטפים לסטפ אחד בסנריו לאחר התפצלות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
עלה לי צורך מאד בסיסי במייק שאני לא מוצאת לו מענה
אולי אני מפספסת משהו...
אשמח לעזרתכם!

קוראים לי מקרים שאני מעוניינת שתהיה התפצלות בסנריו עם תנאי.
זה פשוט, אין בעיה.
הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניינת לאחר כמה מודולים לחבר את ההתפצלות שוב
לסטפ אחד ולהמשיך מכאן הלאה.... ואת זה אני לא מוצאת איך לעשות
מבינים את הצורך?
צירפתי גם דף הסבר ויז'ואלי
אשמח לכל רעיון, תודה!
צילום מסך 2025-03-24 214430.png

• הוסף לסימניות
ברור
אחד מהדברים הראשונים שלומדים במייק זה שאין אפשרות לאחד התפצלויות.

• הוסף לסימניות
אפשר לשמור כל נתון ב set variable ואחרי זה למשוך את הנתון ב get variable

• הוסף לסימניות
אפשר להמשיך את שניהם לסנריו חדש
רק זה עולה עוד שני מודולים

• הוסף לסימניות
ברור
אחד מהדברים הראשונים שלומדים במייק זה שאין אפשרות לאחד התפצלויות.
נכון במייק אי אפשר, אלא אם כן אתה שולח כמו שחיים דמן כתב
אפשר לשמור כל נתון ב set variable ואחרי זה למשוך את הנתון ב get variable

או שפשוט עובדים עם n8n במקום מייק ששם אפשר בקלות לחבר כאלה דברים..
אבל זה כבר עולם אחר לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה