כללי הפניות טקסט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
חיפשתי בפורום ומצאתי רק הדרכה לCS2-3.
האם יש דרך אחרת או יותר פשוטה בCC?

איך עושים הפניות בתוך ספר? (לא באינדקס) - "ראה בעמ'...."

• הוסף לסימניות
מניחים את הסמן איפה שאת רוצה את ההפניה, קליק ימיני, interactive>insert cross-reference.

• הוסף לסימניות
זה המקום אליו זה יופנה או יפנה?
איך אני מגדיר כל אחד מהם?

• הוסף לסימניות
זה המקום שאת רוצה שיהיה כתוב ראה עמוד X.

לא צריך להגדיר (ב-cross reference) את המקום אליו זה מפנה אא"כ רוצים ליצור text anchor (כי יש גם אופציה של פשוט להפנות לפסקה מסוימת לפי סגנון פסקה).

החלונית של ההפניות באינדיזיין מאוד לא נוחה, לצערי. צריך לגלגל הרבה כדי למצוא בכל פעם את הפסקה הנחוצה. לפחות כך זה היה פעם אחרונה שניסיתי את זה.

• הוסף לסימניות
אבל איך הוא יודע לאיפה להפנות? (מה זה הX ב: ראה עמוד X)
אני לא מדבר על אינדקס. אני מדבר על כך שבתוך הטקסט הרץ יש הפניה לעמוד אחר בספר. ואני לא רוצה לעבור אחר כך על כל הספר ולבדוק שכל ההפניות נכונות.......

• הוסף לסימניות
ניסית את מה שאמרתי?

• הוסף לסימניות
כן, ולא הצלחתי להגדיר לאן הוא יפנה...

• הוסף לסימניות
וגם ההפניות לא עובדות בתוך BOOK? רק במסמך הנוכחי??

• הוסף לסימניות
תודה, הצלחתי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1474070:
וגם ההפניות לא עובדות בתוך BOOK? רק במסמך הנוכחי??

זה אני לא זוכר. אמור לעבוד גם ממסמך אחד למשנהו, אבל צריך להזהר כי הקשר די רופף (באג כזה) -- כך מספרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה