כללי הפניות טקסט מעמוד לעמוד - אינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי ספר שאני צריך לעשות הפנייה מעמ' אחד לעמוד אחר שבסוף הספר,
לדוגמא בעמ' Y כתוב: עיין לקמן בעמ' X המשך לדברים הנ"ל, אני זוכר שיש אפשרות של הפניית / סימן כלשהו ששמים אותו והוא מקשר לאותו עמ' (כמו שיש סימן של מספר עמ' נוכחי).
אשמח אם משהו ירענן לי את הזכרון איך עושים זאת.
תודה מראש לעונים.

• הוסף לסימניות
הפניות מקושרות
cross references בתפריט type

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2030126:
הפניות מקושרות
cross references בתפריט type

ר' אברהם היקר זה אני יודע אולי לא הסברתי את עצמי טוב
יש לי ספר שכתוב בעמ' מסויים שנוהגים לומר פיוט כך וכך המופיע בסוף הספר בעמ'... ואני רוצה שאינדזיין ידע לעדכן את מס' העמוד באופן אוטומטי גם אם ישתנו העמודים
אם תוכל להסביר לי איך לעשות את זה אני יודע שיש את האפשרות הזו אז כשלמדתי עימוד אך אני לא זוכר כעת איך לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
ניסית מה שכתבתי? נראה לי שלא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך התפריט של הוספת מספר עמוד, יש אופציה לnext page number או previous page number

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Boaz sharon;2030408:
דרך התפריט של הוספת מספר עמוד, יש אופציה לnext page number או previous page number

נכון אך זה רק נותן את מספור העמוד של תיבת הטקסט הבאה בשרשור, ולא עוזר במקרה המדובר

(אם הבנתי אותו נכון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;2030443:
נכון אך זה רק נותן את מספור העמוד של תיבת הטקסט הבאה בשרשור, ולא עוזר במקרה המדובר

(אם הבנתי אותו נכון)

נכון מאוד! במקרה שלי העצה שלך היא יותר טובה.
אמנם אני התכוונתי למה שבועז כתב.
אבל הפונקציה שאתה הצעת היא יותר טובה, כי יש אפשרות שליטה על פסקה מסויימת וכו'
בכל אופן תודה רבה לשניכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה