הפניית מיילים מאאוטלוק לגימייל

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היה לי עד עכשיו ספק של 012 וגם מייל שלהם באאוטלוק, כעת אני מבטלת אותם ואז גם המייל מתבטל, יש כזה דבר הפנייה של מיילים מ012 לגימייל? תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בעקרון אין אפשרות לעלות מיילים לחשבון אחר,
רק בגימייל יש כזה שירות שהם נותנים,
יש פעמים שיכול ליהות פלילי... ודע להבין
הכי פשוט תשלח את המיילים לחשבון אחר

• הוסף לסימניות
מכל זה אבל לא הבנתי איך אני עושה את זה בפועל, מ-012 לגימייל, דרך האאוטלוק זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;899699:
מכל זה אבל לא הבנתי איך אני עושה את זה בפועל, מ-012 לגימייל, דרך האאוטלוק זה אפשרי?

אפשרי, אבל למה לך ללכת סחור סחור. עדיף להעביר ישירות כמו שכתבתי למעלה

• הוסף לסימניות
אני לא מבין, הם הרי סוגרים לכם את הכתובת, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;899749:
אני לא מבין, הם הרי סוגרים לכם את הכתובת, לא?

אכן, וזו הבעיה העיקרית. בעצם כתובת המייל מתבטלת? מה עושים כל המיילים שמגיעים אליה? חוזרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;899761:
אכן, וזו הבעיה העיקרית. בעצם כתובת המייל מתבטלת? מה עושים כל המיילים שמגיעים אליה? חוזרים?
נכון המייל יחזור כשגיאה אל המשלוח

אז דבר ראשון תוריד כל המיילים למחשב כדי שלא ילך לאיבוד
ואיך לעלות בחזרה זה קישור לאבטחה מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה