הפניית פורט בccproxy

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון עם תוכנת ccproxy?
אני מעוניין להפנות פורט של SIP (כידוע 5060) דרך שרת פרוקסי אצלי, התקנתי שרת פרוקסי ccproxy אצלי במחשב, וכעת אני מנסה להגדיר שפורט 5060 יעבור דרכו.
יש למישהו מושג מה עלי למלאות? מצו"ב תמונה

קבצים מצורפים

• לכידה1.JPG
    לכידה1.JPG
    KB 67.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
או אם יש למישהו תוכנת שרת פרוקסי אחרת בעברית נוחה לעבודה.

• הוסף לסימניות
אם תוכלי להסביר יותר את המצב והנתונים.

• הוסף לסימניות
יש לי במשרד X שרת פרוקסי.
אני נמצא במשרד Y ומעוניין לחבר תוכנות מסויימות שתעבורת הרשת שלהם תהיה דרך שרת הפרוקסי.
ישנם תוכנות שזה מובנה בתוכנה אפשרות הפרוקסי.
אני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפנות תעבורת רשת של פרוטוקול/פורט/תוכנה שיעבור דרך הפרוקסי.
לדוג': RDP; כרום (80, 443).

• הוסף לסימניות
המחשב שבו נמצאת התוכנה נמצא באותה רשת עם הפרוקסי יחד?
יש לפרוקסי ip. ברשת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבתא111;2205638:
יש לי במשרד X שרת פרוקסי.
אני נמצא במשרד Y ומעוניין לחבר תוכנות מסויימות שתעבורת הרשת שלהם תהיה דרך שרת הפרוקסי.
ישנם תוכנות שזה מובנה בתוכנה אפשרות הפרוקסי.
אני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפנות תעבורת רשת של פרוטוקול/פורט/תוכנה שיעבור דרך הפרוקסי.
לדוג': RDP; כרום (80, 443).

יש הרבה
הם נקראות PROXIFERים
הכי ידועה היא PROXIFIER אבל יש עוד כמה
אם יש לך מכונת לינוקס אפשר לעשות את זה דרך שורת הפקודה

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת לינוקס, מה הפקודה שמפעילה את שרת הפרוקסי במכונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה