הפניית שיחה מסלקום כשר לנייח? אפשרי?

• פותח הנושא st12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עברתי לסלקום, ואינני מצליחה לעשות הפנית שיחות רגילה (כשאין קליטה)
בחברה אומרים לי שהאפשרות היחידה שהם מציעים להפניה זה רק דרך *242 שאז השיחות מגיעות תמיד גם לנייד וגם לנייח.
מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• הוסף לסימניות
אאל"ט מבחינת ועדת הרבנים אפשר לעשות הפניה רק לנייד כשר.

• הוסף לסימניות
בעבר עשיתי את זה, מאותה סיבה של חוסר קליטה, נראה לי שזה ג"כ היה בסלקום.
לא זוכרת איך זה בדיוק עבד.

• הוסף לסימניות
.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
בחברה אומרים לי שהאפשרות היחידה שהם מציעים להפניה זה רק דרך *242 שאז השיחות מגיעות תמיד גם לנייד וגם לנייח.
מישהו מכיר את הבעיה הזו?
בסלקום, פעם ראשונה צריך את שירות הלקוחות כדי לשחרר את ההפניה
תתקשרו ותבקשו את האפשרות להפניה-כל הסוגים

• הוסף לסימניות
בסלקום, פעם ראשונה צריך את שירות הלקוחות כדי לשחרר את ההפניה
תתקשרו ותבקשו את האפשרות להפניה-כל הסוגים
בשירות לקוחות ניתן לעשות רק הפניה קבועה לטל' ספציפי.
זה לא מפעיל את הפונקציות השונות של הפנית שיחות

• הוסף לסימניות
בשירות לקוחות ניתן לעשות רק הפניה קבועה לטל' ספציפי.
זה לא מפעיל את הפונקציות השונות של הפנית שיחות
זה דווקא כן, יכול להיות שזה מה שאומרים בהתחלה, לא זוכר אחרי שבוחרים מספר להפניה ניתן אח"כ להפנות לאיזה מספר שרוצים. גם לא למספר שאושר

• הוסף לסימניות
זה דווקא כן, יכול להיות שזה מה שאומרים בהתחלה, לא זוכר אחרי שבוחרים מספר להפניה ניתן אח"כ להפנות לאיזה מספר שרוצים. גם לא למספר שאושר
אז כנראה שהשתנו דברים, כי כרגע זו האפשרות היחידה שנתנו לי דרך החברה.
אולי מישהו יודע אם ניתן לעקוף את זה איכשהו? או שהאפשרות היחידה היא לעבור חברה?

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח וירטואל פלוס כשר בימות המשיח שיפנה למספר המסוים ואז להפנות אליו את השיחה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הבעיה הזו?

לא יודע מה אתם מדברים אני בסלקום כשר ואני מפנה לבית למס' נייח בלי שום בעיות כלל

• הוסף לסימניות
לא יודע מה אתם מדברים אני בסלקום כשר ואני מפנה לבית למס' נייח בלי שום בעיות כלל

ניסיתי שוב, ובאמת ניתן להפנות רק לנייחים, לניידים - אין אפשרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה