דרוש מידע הפניית שיחות בחו"ל - מי יודע?

• הוסף לסימניות
אם אני טס לחו"ל,
ולוקח סים מ019 עם שיחות נכנסות חינם.

מה קורה אם אני לוקח את הנייד הכשר הרגיל שלי לשם, ועושה הפניית שיחות מהמספר הרגיל למספר של חו"ל.
הקו הכשר בפרטנר.
1) האם תהיה קליטה ואקבל בכלל את השיחות?
2) האם יהיה לי איזה חיוב מחברת פרטנר בגלל שהמכשיר קלט שיחות בחו"ל?
כמובן לא אדבר מהקו של פרטנר, לא נכנסות ולא יוצאות, הוא רק יהיה "גשר" לקבלת השיחות והעברתן למכשיר עם סים של חו"ל.

הסיבה לקחת את המכשיר ולא להשאיר אותו כאן ולהפנות, היא בשביל אנשי קשר.

תודה רבה לכל העונים מנסיונם וידיעתם.

• הוסף לסימניות
אם אני טס לחו"ל,
ולוקח סים מ019 עם שיחות נכנסות חינם.

מה קורה אם אני לוקח את הנייד הכשר הרגיל שלי לשם, ועושה הפניית שיחות מהמספר הרגיל למספר של חו"ל.
הקו הכשר בפרטנר.
1) האם תהיה קליטה ואקבל בכלל את השיחות?
2) האם יהיה לי איזה חיוב מחברת פרטנר בגלל שהמכשיר קלט שיחות בחו"ל?
כמובן לא אדבר מהקו של פרטנר, לא נכנסות ולא יוצאות, הוא רק יהיה "גשר" לקבלת השיחות והעברתן למכשיר עם סים של חו"ל.

הסיבה לקחת את המכשיר ולא להשאיר אותו כאן ולהפנות, היא בשביל אנשי קשר.

תודה רבה לכל העונים מנסיונם וידיעתם.
בשביל אנשי הקשר הפיתרון המומלץ הוא להפעיל את המכשיר על מצב טיסה מרגע היציאה מהארץ עד החזרה (אולי אפילו להוציא את הסים), ואת ההפניית שיחות לעשות מהארץ ממדרגות המטוס (אם מדובר ב019 טרף לא יודע איך תעשה הפניית שיחה מכשר לטרף - זה חסום)

והסיבה לכך כי חלק מהחברות ברגע שהמכשיר נרשם בחו''ל מתבטלת ההפניית שיחה. וגם אם לא - אני הייתי חושש לאופציה שתחוייב על ההפניה אם הטלפון נרשם כבר בחו''ל - כדין שיחה מחו''ל.

• הוסף לסימניות
(אם מדובר ב019 טרף לא יודע איך תעשה הפניית שיחה מכשר לטרף - זה חסום)
אויש, לא ידעתי מזה
באמת ניסיתי עכשיו ולא הצלחתי

הפתרון הוא רק שאקח אותו איתי, אראה מי מתקשר אלי, ואז אחזור מהמספר של חו"ל.
מקווה שעל זה לא יחייבו אותי, וגם שתהיה קליטה...

• הוסף לסימניות
שים לב שיש להם שירות של "סינון שיחות", היינו רק מי שיש לו את הקוד הסודי (שבברירת מחדל נראה לי שהוא 1234) יוכל להתקשר אליך.

1638203099474.png

1638203107031.png

1638203116588.png

• הוסף לסימניות
אויש, לא ידעתי מזה
באמת ניסיתי עכשיו ולא הצלחתי

הפתרון הוא רק שאקח אותו איתי, אראה מי מתקשר אלי, ואז אחזור מהמספר של חו"ל.
מקווה שעל זה לא יחייבו אותי, וגם שתהיה קליטה...
אם אתה לא עונה, לא תחוייב שקל.
אבל תיזהר שלא ילחץ לך.
ויהיה קליטה - אל תדאג (אם יש לך מכשיר ישן כמו סמסונג אברכים אז יתכן שתהיה במדינה שכבר לא תומכת בדור 2 ואז לא תהיה קליטה)
ושתדע שמרגע ההדלקה בחו''ל לפעמים לוקח כרבע שעה המתנה עד שהטלפון מבין שהוא בחו''ל ומתחבר.

• הוסף לסימניות
שים לב שיש להם שירות של "סינון שיחות", היינו רק מי שיש לו את הקוד הסודי (שבברירת מחדל נראה לי שהוא 1234) יוכל להתקשר אליך.

צפה בקובץ המצורף 1014651
צפה בקובץ המצורף 1014652
צפה בקובץ המצורף 1014653
כן, אני יודע
זה עוד חצי צרה...
רק שאנשים יצליחו להגיע אלי

פרטנר אמרו לי שאם אני לא לוקח חבילה לחו"ל, לא אקבל שם שיחות כלל...
וחבילה שם עולה 160 ש"ח טעונים מראש, שכל דקת שיחה נכנסת/יוצאת, מורידה 2.05 ש"ח מהחבילה.
קצת הגזימו שם, אבל אני לא יודע אם יש לי ברירה אחרת...

• הוסף לסימניות
אם אתה לא עונה, לא תחוייב שקל.
אבל תיזהר שלא ילחץ לך.
ויהיה קליטה - אל תדאג (אם יש לך מכשיר ישן כמו סמסונג אברכים אז יתכן שתהיה במדינה שכבר לא תומכת בדור 2 ואז לא תהיה קליטה)
ושתדע שמרגע ההדלקה בחו''ל לפעמים לוקח כרבע שעה המתנה עד שהטלפון מבין שהוא בחו''ל ומתחבר.
אני חושב שאקח אותו איתי, אבדוק אם עובד.
אם לא, אתקשר לפרטנר משם ואעשה את החבילה של 160 ש"ח בלית ברירה...

• הוסף לסימניות
כן, אני יודע
זה עוד חצי צרה...
רק שאנשים יצליחו להגיע אלי

פרטנר אמרו לי שאם אני לא לוקח חבילה לחו"ל, לא אקבל שם שיחות כלל...
וחבילה שם עולה 160 ש"ח טעונים מראש, שכל דקת שיחה נכנסת/יוצאת, מורידה 2.05 ש"ח מהחבילה.
קצת הגזימו שם, אבל אני לא יודע אם יש לי ברירה אחרת...
לפני שאתה משלם 160 ש''ח אתה יכול לקחת סים של גולן טלקום עם חבילת חו''ל, ותקח סים כשר ותוכל לעשות אליו הפנייה.
ואגב פרטנר שיקרו לך, אתה תקבל שיחות בכל מקום גם אם לא תעשה שום חבילה, רק המחיר אם תענה בטעות יכול להגיע ל25 שח לדקה

ולהפנות לקו של בזק גם אפשרי, אבל בתנאי שיש לך חבילת דקות בקו של בזק.

• הוסף לסימניות
מי שיש לו סים ישן של פרטנר יכול לעשות הפניה לטלפון לא כשר

• הוסף לסימניות
סוף הסיפור:
החלטנו בסוף לקחת את הפלאפון הכשר איתנו, כדי שלא תהיה בעיה של העברת שיחות בגלל הסיסמא (דרך אגב, לידיעת הציבור - למרות מה שכתבו באתר של 019, כשהגענו לעמדה בשדה אמרו לנו שיש אפשרות לבטל את הסיסמא של הסינון).

לא היתה קליטה בקו הכשר

התקשרנו לפרטנר,
הודיעו שישחחרו, אבל אם נקבל או נדחה שיחה, זה 29 ש"ח לדקה...
נסתדר כך

תודה לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני כותב כאן כדי לעזור לאנשים אחרים מהנסיון שלנו:

בשיאומי כשר אין אופציה להגיע להגדרה של "נדידת נתונים",
כלומר - אין דרך שיהיה לו קו שיחות בחו"ל.

נס שהיה לנו מכשיר אחר, יש ודפוק יותר, אבל העיקר שנתן לנו את האופציה לבחור רשת בחו"ל.

• הוסף לסימניות
אני כותב כאן כדי לעזור לאנשים אחרים מהנסיון שלנו:

בשיאומי כשר אין אופציה להגיע להגדרה של "נדידת נתונים",
כלומר - אין דרך שיהיה לו קו שיחות בחו"ל.

נס שהיה לנו מכשיר אחר, יש ודפוק יותר, אבל העיקר שנתן לנו את האופציה לבחור רשת בחו"ל.
למיטב ידיעתי 'נדידת נתונים' זה הגדרה ששייכת רק לגלישה, שיחות תמיד יעבדו גם כשהגדרה זו כבויה

• הוסף לסימניות
זהירות!!!
הפנית שיחות ממכשיר השוהה בחו"ל, עלולה לגרור חיובים כבדים!
כל שיחה שתיכנס למכשיר הישראלי הושהה בחו"ל, ותגרום הפניה, תחוייב פעמיים - פעם אחת על הכנסת השיחה למכשיר, ופעם שניה על הוצאת השיחה (כהפניה) ממנו, בתעריפים מטורפים! (בפרטר ארה"ב, 30 ש"ח לדקה כפול 2).
אם אתם בכל אופן רוצים לבצע הפנית שיחות ממכשיר הושהה בחו"ל, יש אפשרות מסויימת לעשות זאת ללא חיוב, חשוב מאוד לדבר עם חברת הסלולר שלכם לפני הטיסה ולהקליט את השיחה, ולעשות בדיוק כפי שיורו לכם (בפרטנר לעשות הפניה בכל מצב, לא הפניה מותנית לא זמין/ לא עונה וכד').
מאת מי שנכווה ברותחין

• הוסף לסימניות
זהירות!!!
הפנית שיחות ממכשיר השוהה בחו"ל, עלולה לגרור חיובים כבדים!
כל שיחה שתיכנס למכשיר הישראלי הושהה בחו"ל, ותגרום הפניה, תחוייב פעמיים - פעם אחת על הכנסת השיחה למכשיר, ופעם שניה על הוצאת השיחה (כהפניה) ממנו, בתעריפים מטורפים! (בפרטר ארה"ב, 30 ש"ח לדקה כפול 2).
אם אתם בכל אופן רוצים לבצע הפנית שיחות ממכשיר הושהה בחו"ל, יש אפשרות מסויימת לעשות זאת ללא חיוב, חשוב מאוד לדבר עם חברת הסלולר שלכם לפני הטיסה ולהקליט את השיחה, ולעשות בדיוק כפי שיורו לכם (בפרטנר לעשות הפניה בכל מצב, לא הפניה מותנית לא זמין/ לא עונה וכד').
מאת מי שנכווה ברותחין
ביצעת הפניית כל השיחות +כיבוי המכשיר
או הפנייה באם תפוס/ אין מענה וכדו' ? ללא כיבוי המכשיר?
ההפניה בוצעה עוד בארץ או בחול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה