עזרה הפניית שיחות לחו"ל

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
שיתקשרו לטלפון שלי וזה יעבור ישר לקו פלאפון שיהיה לי בחו"ל?

• הוסף לסימניות
רק שאתם משלמים על כל שיחה מהטלפון שלכם למס' בחו"ל וגם צריך לעשות את ההפניה כשהמכשיר המפנה בארץ, אחרת יתכן שתחוייבו במחירי חו"ל

• הוסף לסימניות
@יהודי קטן
אם אני משלם לסלקום בכדי שקו הטלפון שלי יפעל כרגיל בהונגריה, האם אני יכול להפנות שיחות מהטלפון הישראלי של אבי בדי שגם הוא יקבל שיחות לחו"ל בטלפון שלי?

• הוסף לסימניות
@יהודי קטן
השאלה היא האם אפשר לקבל שיחות לטלפון של סלקום שידרגתי אותו לחבילה של חול גם בעבור טלפון אחר שמפנה אליו את השיחות
בנוסף אני רוצה לשאול אותך אם אני מביא איתי טלפון מהארץ ואני משאיר אותו דלוק כדי לראות מי מחפש אותי האם הוא מקבל שיחות או שאין לו קליטה בהונגריה
אני מדבר על טלפון כשר של סלקום תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
לכאורה אם עושים את ההפניה כאן בארץ לא אמור להיות בעיה
לגבי השאלה השניה אם הוא פתוח לחו"ל תוכל לראות רק תזהר אפי' לא ללחוץ על דחיית שיחה שלפעמים נחשבת כקבלת שיחה

• הוסף לסימניות
איך עושים כאן בארץ לחול (שעובד גם כאן בארץ)
הוא אומר שיש בעיה ברשת.?
האם יש בכלל אפשרות לעשות ממסםפר ישראלי למספר חו''ל?

• הוסף לסימניות
איך עושים כאן בארץ לחול (שעובד גם כאן בארץ)
הוא אומר שיש בעיה ברשת.?
האם יש בכלל אפשרות לעשות ממסםפר ישראלי למספר חו''ל?
2 אפשרויות
1) צריך שבמספר הישראלי יהיה אפשרות התקשרות למספרי חוץ (פעמים רבות זה חסום בחברה וצריך לבקש מהם לפתוח)
במקרה זה חובה לבדוק שיש לכם חבילת שיחות מספקת לחו"ל במספר הישראלי (הפניית שיחות נחשבת לשיחה בין המספר המפנה למספר המופנה)

2) בנוסף יש תכניות לחלק מהחברות שמאפשרות שיחות בחול בהתקשרות למספר ישראלי (בד"כ קידומת של 07) כלו' שהמספר החוצניקי יקבל שיחות בהתקשרות למספר ישראלי מה שמאפשר להתקשר אליו במחיר שיחה בארץ. אם יש לכם אפשרות כזו תוכלו להפנות את השיחות מהמספר הישראלי למספר הזה ללא חיוב מעבר לחבילת שיחות רגילה בארץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה