תנו לי ביקורת הפנינה האמיתית שלי-המשך :)

• הוסף לסימניות
הני זה מטורף!!
במיוחד ה3 תמונות הראשונות כבשו אותי...
היא בובונתת
תמשיכי לשתף
ובאמת יש לך סגנון ייחודי
כיף התמונות שלך
תודה אוריה :)
אין עלייך...

• הוסף לסימניות
מושלם!
כמה סטים עשית לה??
היא בובה:love:

• הוסף לסימניות
מושלם!
כמה סטים עשית לה??
היא בובה:love:
מלאאאאאא
לא ספרתי
היו כמה שהתפשלו אז לא עיבדתי אפילו
ויש עוד המון סטים שאעלה בעז"ה בימים הקרובים

• הוסף לסימניות
הני
את אלופהההההההההה
הסטים אלופים
הנסיכה שלך פנינה אמיתית
אוהבת הכל
שאפו ענק
והרבה נחת

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות וילדה עוד יותר

יש לי שאלה את לא חייבת לענות
אבל מה הקטע של צילומים שהילדה בלי בגדים?
יש בזה משהו מיוחד?

• הוסף לסימניות
הני
את אלופהההההההההה
הסטים אלופים
הנסיכה שלך פנינה אמיתית
אוהבת הכל
שאפו ענק
והרבה נחת

תמונות מהממות וילדה עוד יותר

יש לי שאלה את לא חייבת לענות
אבל מה הקטע של צילומים שהילדה בלי בגדים?
יש בזה משהו מיוחד?
תודה רבה לכן!!!

ענין של טעם נטו

• הוסף לסימניות
העניין בלי בגדים כי זה כזה חמוד !!!
הרכות השומנים(: הקפלייייםםם (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה