כללי "הפנינה" של הפונטים בשמונה בגדים

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• פנינה.pdf
    KB 899.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, ובמיוחד: מאיר עיניים !

• הוסף לסימניות
יום בשורה היום!
כמה חיכינו לפונט הזה על שלל משקליו
לטעמי האישי הפונט הזה הוא הפונט הכי טוב של פונטייפ בינתיים, ולכן הוא היה אחד הפונטים הראשונים שהזמנתי אבל עד עכשיו הוא פחות היה בשימוש אצלי בגלל שהיה לו רק משקל אחד, למרות שמדי פעם כן הצלחתי להשתמש בו.

אני מתאר לעצמי שהפונט הזה הולך לכבוש את השוק.

לכל המשתתפים שקנו פונטים במבצע, אני ממליץ בחום על הפונט המדהים הזה, ולכל מי שפיספס את המבצע, תנחומיי...

והערה לאליהו - לדעתי אתה חייב להוסיף לו לפחות עוד 2 משקלים

משקל מוטה (אחד לפחות) - אבל לא הטייה מלאכותית אלא הטייה אמיתית שיראו שיש פה משקל חדש ולא סתם הטייה אוטומטית בתוכנה גרפית
ומשקל מעוטר - בשביל אות פתיח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;514635:
והערה לאליהו - לדעתי אתה חייב להוסיף לו לפחות עוד 2 משקלים
משקל מוטה (אחד לפחות) - אבל לא הטייה מלאכותית אלא הטייה אמיתית שיראו שיש פה משקל חדש ולא סתם הטייה אוטומטית בתוכנה גרפית
ומשקל מעוטר - בשביל אות פתיח.

מצטרף לברכות!
אברהם קח בחשבון שמוטה ומעוטר יצטרכו לעשות בכל המשקלים, בקיצור תתחיל לעבוד על 'מבצע פנינים'.
לטעמי שני המשקלים הכי מודגשים מיותרים.

• הוסף לסימניות
בגלל שאתיות רחבות וממרווחות הרווח בין המילים נבלע וזה נראה גוש מלל.
מעניין לראות את אותו טקסט עם האותיות מוצרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;514641:
מצטרף לברכות!
אברהם קח בחשבון שמוטה ומעוטר יצטרכו לעשות בכל המשקלים, בקיצור תתחיל לעבוד על 'מבצע פנינים'.
לטעמי שני המשקלים הכי מודגשים מיותרים.

א. לא נכון שצריך מעוטר ומוטה לכל המשקלים, מעוטר מספיק אחד (אפשר שניים) ומוטה - אני מסכים שכדאי יותר מאחד, בעיקר למשקלים שמיועדים לטקסט רץ, אבל שלפחוד אחד יהיה.
ב. לדעתי המשקל אחד לפני האחרון לא מספיק שונה מהמשקל שלפניו, אבל האחרון - לא מיותר, אלא מיועד לשימושים מאד מסויימים כמו כריכות, שערים וכד'.

• הוסף לסימניות
נראה מעניין ומיוחד, אלי תעלה לכאן מדריך קצר ותמציתי למה משמש כל משקל ומשקל אני מבולבל לגמרי.

• הוסף לסימניות
איזה יופי, מעולה.

• הוסף לסימניות
מופיעים לי שם יותר מדי מרובעים (משהו שם חסר, קיצר)

• הוסף לסימניות
פונט מדהים!!
אך משהו מתבלבל לי, זה פונט של אליהו, או של חיים משה? (שאולי נמכר רק דרך פונטייפ?)

• הוסף לסימניות
זה פונט של אליהו
חיים משה זה חבר שלו

• הוסף לסימניות
שילוב נהדר של בהירות והדר.

• הוסף לסימניות
פונט מיוחד
אלגנטי וזורם
עם גימור מושלם
שווה להשקיע בחבילה חדשה
רק כדי לרכוש אותו

• הוסף לסימניות
הודו לה' החונן לאדם דעת...
תמשיך ככה אלי! ותראה בעז"ה ברכה רבה בעמלך!

• הוסף לסימניות
דוגמא לעימוד מהיר עם פנינה

לקונטרסים של חידושים זה באמת הפונט הבא (לע"ד).

קבצים מצורפים

• זבחים יד-עב.pdf
    KB 147.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
משהו משהו - באמת מיוחד. קריא ומאוזן באופן יוצא מן הכלל. עם נופך יהודי מיוחד.
אני הייתי קורא לפונט הזה "ערליכקייט"
ההארות של אברהם נשמעות לי טובות ומועילות.

• הוסף לסימניות
ניתן כבר להזמין את הפונט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה