כללי הפסקה ברשימה ממוספרת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי רשימה ארוכה ממוספרת ואני רוצה לחלק אותה לכמה חלקים ולהוסיף כותרות באמצע, ועדיין שהמיספור ימשיך לכל האורך ולא יתחיל מ-1 אחרי כל כותרת.
כשעושים אנטר לשורה חדשה נוצר מספר חדש שאין אפשרות למחוק אותו ולהכניס במקומו כותרת. מה עושים? תודה.

• הוסף לסימניות
אם המספור הוא בסגנון הפיסקה ומוגדר כרצף
ובשאר הפסקאות יש לך סגנונות אחרים זה אמור לעבוד כך.
ז"א, מספור רציף עם סגנון פיסקה למספור
אח"כ פיסקה עם סגנון כותרת
אח"כ שוב פיסקה עם סגנון מספור ברצף וכך הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;297293:
אם המספור הוא בסגנון הפיסקה ומוגדר כרצף
ובשאר הפסקאות יש לך סגנונות אחרים זה אמור לעבוד כך.
ז"א, מספור רציף עם סגנון פיסקה למספור
אח"כ פיסקה עם סגנון כותרת
אח"כ שוב פיסקה עם סגנון מספור ברצף וכך הלאה.
אני רוצה להבין, כל כותרת וכל קבוצה מהרצף הממוספר צריך להיות בתיבת טקסט אחרת? משורשרים אחד לשני? זה לא מסובך רצח?

• הוסף לסימניות
מה פתאום.
תיבת טקסט אחת כשלכל פיסקה סגנון רצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;297340:
מה פתאום.
תיבת טקסט אחת כשלכל פיסקה סגנון רצוי.
תודה זה פשוט, לידעת למה הסתבכתי

• הוסף לסימניות
זה תלוי איזו גירסה של אינדיזיין יש לך. נראה לי שרק מCS3 אפשר לעשות מספור רציף לפסקאות שביניהן סגנון פסקה אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה