- הוסף לסימניות
זה שלכולנו פה ברור שאין צד שישקיעו מאמץ,למה? כובע.
אין שאלות בכל הנוגע למערכת החינוך פה
בלנסות להחזיר מחר את הלימודים אפי' מ10:00 בבוקר.
רק מראה את האימון שלנו בשיקול הדעת של פיקוד העורף בנוגע לפתיחת לימודים...
זה שלכולנו פה ברור שאין צד שישקיעו מאמץ,למה? כובע.
אין שאלות בכל הנוגע למערכת החינוך פה
ולכן?זה שלכולנו פה ברור שאין צד שישקיעו מאמץ,
את מוכנה לקחת את הסיכון שתהיה פגיעה בבתי ספר שתגרום לנפגעים?זה שלכולנו פה ברור שאין צד שישקיעו מאמץ,
לי יש אימון בשיקול הדעת של פקע"רזה שלכולנו פה ברור שאין צד שישקיעו מאמץ,
מה השטויות האלו?????מרגיש כאילו זה הדבר האחרון שמתייחסים אליו,
כנראה שהנושא לא מספיק מוצף!!!
למה שלא יקיימו הערכת מצב מחר ב: 6:00 בבוקר לגבי לימודים בשעה 10:00לי יש אימון בשיקול הדעת של פקע"ר
ודווקא לכן נשמע לי לא בטיחותי לקיים מחר לימודים.
צריך לראות איך העניינים יתפתחו.
ביטחון לפני הכל
נו באמת.חוץ מזה, ההיערכות עכשיו לשבוע האחרון אחרי שכבר היה חופש, זה כמעט כמו להתחיל שנה, איך אפשר להתארגן מהרגע להרגע.
כי אין מה לקיים הערכת מצב כל עוד המלחמה לא מסתיימת סופית.למה שלא יקיימו הערכת מצב מחר ב: 6:00 בבוקר לגבי לימודים בשעה 10:00
כי לא נורא שהילדים ישארו עוד יום בבית!
לא אמרתי להחליט עכשו!!!!מה השטויות האלו?????
זה אכן כנראה הדבר האחרון שמאושר כי "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם"!!!
אני מצפה בהחלט מהדרג המחליט לשכול בכובד ראש את העניין ולא להודיע חצי שעה אחרי הכרזה תמוהה שאינה מאושרת ע"י ישראל בכלל עדיין (רק לי זה מריח עוד הונאה?) העיקר----להעיף את כולם מהבית...
באמת!
סליחה אם חריף מידי אבל זה ממש מקומם כזה משפט...
מה הקשר?
אגב, נראה לי שבציבור הכללי יותר קשה עם הילדים בבית אפילו שיש פחות... הם מטורללים לגמרייייי
בגלל כל הסיבות שהובאו כאן באשכול.למה שלא יקיימו הערכת מצב מחר ב: 6:00 בבוקר לגבי לימודים בשעה 10:00
כולנו חווים את התסכול של החוויה עם הילדים בבית, אבל אף אחד לא יכול לקחת סיכון שפתאום איראן כן ישלחו טיל, נכון?למה שלא יקיימו הערכת מצב מחר ב: 6:00 בבוקר לגבי לימודים בשעה 10:00
יום לפני אין בעיה.נו באמת.
זה נשאיר ליפה לחרטט, אין צורך להקדים את הזמן
יעלה ויוריד!!!!אז יום לפה יום לשם
לא יעלה ולא יוריד...
בסדר, אבל הטענה על כמעט כמו להתחיל שנה- לא טענה בעינייום לפני אין בעיה.
אבל לא לענין בכללל לשלוף את המורים מהרגע להרגע.
זה לא סנדלריה ולא שמרטפיה.
ואם יש הורים שלא מבינים את זה. הם הבעייתיים.
נ.ב איננו עוסקים כלל בהוראה ויש לנו קרוב למנין ילדים בבית כרגע.
מעונות ומשפחתונים אי אפשר להחזיר מהרגע להרגע?יום לפני אין בעיה.
אבל לא לענין בכללל לשלוף את המורים מהרגע להרגע.
זה לא סנדלריה ולא שמרטפיה.
ואם יש הורים שלא מבינים את זה. הם הבעייתיים.
נ.ב איננו עוסקים כלל בהוראה ויש לנו קרוב למנין ילדים בבית כרגע.
יום לפני [אפי' בערב] זה סביר מאד.מעונות ומשפחתונים אי אפשר להחזיר מהרגע להרגע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים