דרוש מידע "הפסקת אש" חזרה ללימודים?

מצב
הנושא נעול.
אנחנו קיבלנו הודעה מעון מ- 10,
בגן של הילדה עוד לא קיבלנו נודעה רישמית בכלל (הגננת אמרה אחה צ שהיא תשלח הודעה - בינתיים כלום)
בי"ס של הבנות ללא צהרון,
יבורכו החיידרים! כבר בצהריים הודיעו בגנים שאם לא יהיה התראות מחר הלימודים חוזרים כרגיל,
שלא לדבר על הרבעס בכיתות הגבוהות שלימדו כרגיל, ללא מרמור, בלי לומר כמה קשה (והיה להם קשה ולחוץ ואזעקות ועוד ועוד)

גם אנחנו
האם יש בתי ספר של החינוך העצמאי שקיבלו הודעה?

לא קיבלנו, אבל בהתחשב בזה שגם לא קיבלנו הודעה שהלימודים מבוטלים באותו יום ששי ידוע, זה נשמע די הגיוני
יודעת שבגבעת זאב וברמות קיבלו הודעות לפני כשעתיים, כולל צהרונים כרגיל

לא יודעת כמה זה בסדר או לא, אבל רק קחו בחשבון שכמה שהילדים מחורפנים וצריכים דחוף שגרה ומסגרת, גם לא כ"כ קל להם בשניה אחת, מהערב שזו כבר שעה שהרבה ילדים הולכים לישון בה - ואחרי התרעות בבוקר, לחזור פתאום בבום ליום לימודים שלם משמונה עד ארבע, אחרי שבוע וחצי בלי שום מסגרת ועם הרבה סטרס, מתח ולחץ.
לא נראה לי שמישהו או מישהי הולך ללמוד בבום
יעבירו חוויות, סיפורים, יפטפטו.... מי שישמע, גם ככה נשאר עוד שבוע לסיום הלימודים, יותר מדי חומר לא יספיקו כבר....

לכל ההורים שעוד לא קיבלו הודעה:
הרשות המקומית צריכה להודיע שהיא מחזירה את הלימודים
כלומר: משרד החינוך אישר את הפעלת הלימודים וגם פיקוד העורף.
בחלק מהרשויות עוד לא הודיעו בגלל שהם בודקים את היכולת להפעיל צהרונים עם הזנה והסעות
כמו כן ברשויות שהיו הרבה נפילות של רסיסים יש סריקות בגנים לבדוק שהכל תקין
ולכן ההודעה מתעכבת

אבל אין הזנה בצהרונים, כך אמרה לי מפעילת הצהרונים בעירייה

נערך לאחרונה ב:
אבל אין הזנה בצהרונים, כך אמרה לי מפעילת הצהרונים בעירייה
זה הזוי בעיני,
לא יכולים להתארגן עם הזנה תוך 18 שעות?
שיביאו לחמניות ומעדנים

גילוי נאות- אני מורה.

עם חלק מהדברים שלך- מסכימה.
אבל יש דרך לומר את הדברים. יש דרך להעביר ביקורת.
המורות קיבלו הנחיות ברורות מה כלול ב'עבודה' שלהן והן מלאו אחר ההנחיות.
אורך השיעורים, כמות השיעורים, שיחות אישיות וכו' (וכן, כולל ימי שישי)- על פי הנהלת החינוך העצמאי.
אז למי באים בטענות?
לא רוצה להגיד שהייתי מעדיפה ללמד בכיתה וגם לא רוצה להגיד שהייתי מעדיפה להישאר במרחב קולי.
כי זה לא שחור לבן. יש יתרונות וחסרונות לפה ולשם. יש קשיים בדרך הזו ובדרך האחרת.

הבנות שלי והבנים קיבלו בדיוק את אותו מענה שאני נתתי לתלמידותיי, ולרגע לא חשבתי לזלזל במה שהמורות נתנו, אלא רק להודות ולהגיד תודה על שיעורים יצירתיים, חווייתיים ומלמדים.

וחייבת להוסיף,
אבא שלי, מלמד בת"ת כבר 30+ שנים, לא הסתפק במסירה חד"פ לכל הכיתה במרחב הקולי,
אלא מידי יום מוסר שיעור פרטי דרך הטלפון לכל תלמיד ותלמיד בנפרד (כיתה א') כפול 10 תלמידים.
מבחינתי- זה מלמד לדוג'. הלוואי היו עוד כמותו.
הביקורת היא :

א. לגבי החינוך העצמאי. הגיע הזמן להבין שלימודים כאלה לא נחשבים לימודים. והיה מתאים להחזיר חלק מהימים (לא מדברת על כולם. אבל משהו סמלי, לשדר הבנה בסיסית להורים)

ב. למורות שטוענות שהן עובדות קשה. אם זה נקרא לעבוד קשה, למה שאאמין להן למה שהן טוענות שהעבודה שלהן הכי שוחקת ושהן עובדות הכי קשה כל השנה? וביתר בירור: בזמנים כאלה מצפים למינימום אמפתיה ולא להתמסכנויות.

נערך לאחרונה ב:
המעון אצלנו הודיע שהוא חוזר כרגיל
(כלומר מ 7:30)
החיידר כנ"ל

בכל מקרה, גם העיריה (מודיעין עילית) הודיעה שהלימודים חוזרים מחר.

זה הזוי בעיני,
לא יכולים להתארגן עם הזנה תוך 18 שעות?
שיביאו לחמניות ומעדנים
כנראה שתמיד מכינים את האוכל יומיים שלוש לפני....
לבריאות!!!

שימו לב!!!
אני קיבלתי הוראה שמתחילים ב9:00.
תבררו מול הצוות באיזה שעה מתחילים.
בהצלחה.

לא יכלו לסרוק כל היום הזה,
וצריכים בדיוק את השעתיים של מחר בבוקר....

אשרי המאמין!!!
מי אמור לסרוק בדיוק כל גן וגן?
ההוראה שאני יגיע בזמן הרגיל ויסרוק הייטב
כי יכול להיות רסיסים קטנים.

מי אמור לסרוק בדיוק כל גן וגן?
בן אדם מבוגר ואחראי.
זה לא משהו שאמור לקחת הרבה זמן
אם משהו נכנס לגן- רואים את זה מייד
והחצר- מה הגודל שלה?
הסייעת שאמורה להגיע ב 7:30 יכולה לעשות את זה ב 5-10 דקות מקסימום

לא קשור לכל האשכול הנ"ל
משהו פה יודע מה עושם מחר כל ילדי עלה/תלמידי ביה"ס גשרים?

לא נראה לי שמישהו או מישהי הולך ללמוד בבום
יעבירו חוויות, סיפורים, יפטפטו.... מי שישמע, גם ככה נשאר עוד שבוע לסיום הלימודים, יותר מדי חומר לא יספיקו כבר....
זה חשוב מאד וחלק איטגרלי בהוראות חזל"ש של משה"ח.
השיח והשיתוף מסייעים לבנות בחזרה את הגשר לחיי השיגרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.