- הוסף לסימניות
?באיזה רחובות ההפסקה?
?באיזה רחובות ההפסקה?
איפה?עד עכשיו לא חזר החשמל!!!!!
מודיעין עליתאיפה?
למה אנשים פוסקים דברים שאין להם שום מושג בעניין, ושיכול לגרום להמון עגמ"נ וכו' שלא בצדק.אם זה יהיה אחרי כניסת שבת אסור להשתמש בחשמל כל השבת!!!!!!!!
בבקשה תספר לנו למה מותר???למה אנשים פוסקים דברים שאין להם שום מושג בעניין, ושיכול לגרום להמון עגמ"נ וכו' שלא בצדק.
פעם הבא אפשר לכתוב שיש לשאול רב, ועיין שו"ע מי שלא הגיע להוראה ומורה הרי"ז וכו'
מוזר.טכנאי חברת החשמל הגיעו בשבת לשערי מודיעין עילית ונאלצו לשוב על עקבותיהם בשל סירוב הרבנים להכניס טכנאים יהודים לעיר.
תקרא שוב מב שכתבתי, שאין לפסוק בעצמך אלא לשאול רב!!! ובבקשה לקבל את האמת ממי שאומרו.בבקשה תספר לנו למה מותר???
בגלל מי? כי לי יש ואני מדליק מזגנים.לאף אחד אין פה גנרטור?
לנו יש ואני לא שמחה עם זה כי בגללו א"א להדליק מזגנים לשבת
כל הבית שלכם מחובר לגנרטור?בגלל מי? כי לי יש ואני מדליק מזגנים.
יש היתר לתקן בשבת אם יש חולים וכ"ותקרא שוב מב שכתבתי, שאין לפסוק בעצמך אלא לשאול רב!!! ובבקשה לקבל את האמת ממי שאומרו.
(ואגב אשמח אם מעכ"ת יוכל להסביר לי למה זה יותר גרוע מכל שבוע לאלו שמשתמשים בחשמל, אדרבא כאן יותר טוב שבטח יש חולים וכד' בתוך השכונה שפיקו"נ עבורם לתקן, משא"כ כל שבוע כל תוספת חשמל של כל אחד פרטי גורם למלאכה. אבל שוב פעם אני לא רב ולא פוסק רק מעורר צדדים!!)
אני מנסה עוד פעם אחד: אין לפסוק הלכות (בפרט ברבים) ע"ד עצמך!!!יש היתר לתקן בשבת אם יש חולים וכ"ו
אבל מה שהיה אצלנו שחלק מהבניין יש חשמל וחלק אין וב"ה כולם העבירו חשמל מהשכנים ולכן אין פה שום חשש של סכנה!!!
ואין שום היתר לתקן בשבת ואם יחזור החשמל אין היתר להשתמש
ולכן אצלנו כיבנו את הראשי שגם אם יחזור החשמל בשבת לא נהנה ממנו.
מעל 100 משפחות בברכפלד עשו את השבת ללא חשמל. טכנאי חברת החשמל הגיעו בשבת לשערי מודיעין עילית ונאלצו לשוב על עקבותיהם בשל סירוב הרבנים להכניס טכנאים יהודים לעיר.
בנוסף ישוב דתי במרכז הארץ נשאר ללא חשמל במשך כל השבת; חברת החשמל: *אף אחד לא התקשר אז לא ידענו*
בישוב נוף איילון, סמוך למודיעין, התנתק החשמל כרבע שעה לפני שבת והתקלה עדיין לא טופלה. בצאת השבת התקשרו התושבים לברר וחברת החשמל טענה כי לא ידעה כלל כי בישוב אין חשמל כל השבת.
כרגע טענו במענה הראשוני שהצפי לתיקון הוא שלוש שעות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים