דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

אשמח מאד אם משהו יוכל לעזור לי, זה ממש דחוף, תודה מראש.

האם זה נכון שכתנאי לקבלת דרגה, צריך שגם לאבא תהיה הכנסת מינימום של 3159 שח לחודש?
האם מלגת כולל נחשבת לצורך התחשיב הנ"ל?

רכזת המשפחתונים אמרה שזה חייב להיות בחודשים ינואר- יוני.
ואם בעלי התחיל לעבוד בחודש מרץ
ויהיו 6 תלושים ממרץ(3) עד אוגוסט (8) זה גם יעבור? או שבכלל אין לי סיכוי?

תודה מראש למשיבים
רכזת המשפחתונים אינה צודקת.
הסינכרון עם ביטוח לאומי הוא על החודשים ינואר - יוני

מי שחל שינוי מאז,
מגיש במקביל במסמכים הנוספים תלושים עדכניים (3 רצופים)
בדרך כלל צריך פוש של שיחות חוזרות ונשנות / מבקר המדינה למקרים קשים
כדי שהם לא יעשו על אוטומט לפי הסינכרון אלא יסתכלו על המסמכים
אבל מניסיון ובדוק ב100 אחוז - העדכני קובע.

אפילו אם בעלך יחל לעבוד ב1 לספטמבר את תהיי זכאית לדרגה
פשוט יתנו לך זמנית עד שיראו 3 תלושים ברצף.

יש מידע למישהו??
לכאורה אם את מצהירה על שינוי אצל בן הזוג השני
הם לא דורשים ממך גם המסמכים שלך.
ואז הם לא רואים שחל אצלך שינוי.

הסינכרון שלהם הוא סינכרון "בוק" - הם רואים ינואר עד יוני בחבילה ומחלקים ל6
כולל אם נגיד ילדת במאי ובמאי קיבלת את דמי חופשת הלידה של יוני-יולי-אוגוסט
הם יאספו את ינואר עד אוגוסט (8-9 חודשים!!) ויחלקו ל6.

לכן לא סביר שמה שלא שלחת - הם רואים.

זכיותינו איך מסירים מעמד א

מצטרף לשאלה
באופן אוטומטי - את ינואר עד יוני.
אם יש לך מאחרי יוני 3 תלושים רצופים שמוכיחים שיש פער בין יוני לעכשיו - אפשר להשתמש בהם.
אם שלושת התלושים הללו הם אחרי ספטמבר - הדרגה תשתנה אחרי חודש יוני.

תודה לכל העונים!!!
יש עוסק זעיר החל מ 1/1/25
בכל החודשים אין הכנסות. ובחודש 9 יש 4500 הכנסות.
האם צריך לחשב הכנסות מעת פתיחת העסק שיהיה כנגד כל חודש 3200 = 9*3200
או שמספיק שבחודשים 9, 10 , 11 יהיה מעל 3200?

סוף סוף!!! כבר כמה חודשים שאני ממש מחכה לכתוב את זה
ברוך ה' קיבתי היום דרגה (עסק פעיל שמרויח 3200 לחודש מה-3)
תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי
ראשית ל @אמת ליעקב כמובן על העזרה העידוד התמיכה לאורך הדרך החל מהרעיון דרך התיקווה ושלבי הביצוע כולל עתירה לבג"ץ ולחץ על ההורים שכן הפעם זה כבר באמת יעבוד ... ונשאר רק לשלוח את המסמכים
שנית למנהל המעון שגם הוא נתן את התיקווה ואת הרוגע שזה יסתדר וכמו שכבר כתבתי בעבר הסכים גם אם זה לא יסתדר לקחת חלק מהעלויות על עצמו
שלישית לפורום פרוג הניפלא שנתן את המידע בשרשורים השונים וכך ידענו בכל שלב מה ואיך צריך לעשות כמו גם שאנו לא לבד
ואחרונים לכל העוזרים כאן מהקהילה הנפלאה של פרוג אשר אי אשפר לפורטם כי רבים הם ובינהם גם כל מי שקיבל את הדרגה במהלך הדרך וחזר לעדכן כאן
תודה לכולכם ישלם ה' פעלכם משמים ברוב טוב

תזכורת חשובה לממתינים

הגשת הבקשה תתאפשר רק אם לשני ההורים יש תעודת זהות בתוקף.
אם תעודת הזהות של אחד ההורים (או של שניהם) אינה בתוקף, חשוב לטפל בכך בהקדם מול רשות האוכלוסין, כדי למנוע עיכובים בהגשת הבקשה כשיתאפשר.

סוף סוף!!! כבר כמה חודשים שאני ממש מחכה לכתוב את זה
ברוך ה' קיבתי היום דרגה (עסק פעיל שמרויח 3200 לחודש מה-3)
תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי
ראשית ל @אמת ליעקב כמובן על העזרה העידוד התמיכה לאורך הדרך החל מהרעיון דרך התיקווה ושלבי הביצוע כולל עתירה לבג"ץ ולחץ על ההורים שכן הפעם זה כבר באמת יעבוד ... ונשאר רק לשלוח את המסמכים
שנית למנהל המעון שגם הוא נתן את התיקווה ואת הרוגע שזה יסתדר וכמו שכבר כתבתי בעבר הסכים גם אם זה לא יסתדר לקחת חלק מהעלויות על עצמו
שלישית לפורום פרוג הניפלא שנתן את המידע בשרשורים השונים וכך ידענו בכל שלב מה ואיך צריך לעשות כמו גם שאנו לא לבד
ואחרונים לכל העוזרים כאן מהקהילה הנפלאה של פרוג אשר אי אשפר לפורטם כי רבים הם ובינהם גם כל מי שקיבל את הדרגה במהלך הדרך וחזר לעדכן כאן
תודה לכולכם ישלם ה' פעלכם משמים ברוב טוב
כנ"ל כנ"ל כנ"ל!
גם אנחנו מודים לכל הנ"ל וגל לניק @זכויותינו על המענה הזמין
ב"ה קיבלנו דרגה טובה

למישהו יש מידע-
אם קיבלתי דרגה בתחילת שבוע שעבר, מתי מעבירים לי את הסכום (של הרטרואקטיבי)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה