צריך מינימום שכר של 3,333 ש"ח לא שעותבשביל לקבל את הדרגה הכי נמוכה צריך 144 שעות חודשיות
אם אני עובדת בערך 120 שעות בחודש ובעלי בכולל
זה נחשב שהוא מגיע לכמות שעות או שלא מתייחסים לשעות שלו בכולל .?
בתלוש,כמובןצריך מינימום שכר של 3,333 ש"ח לא שעות
אם אין לו הכנסות שיביא נספח 4 עם אפס הכנסותאיך מחושבת הדרגה לעצמאיים?
אברך (מעל גיל גיוס) מוגדר עובד בבט"ל אבל בפועל לא הרוויח כלום ב2025
לפי מה הדרגה מחושבת?
מחושב לפי נפש אבל צריך מינימום 3333 לכל ראש משפחה לדוגמא במקרה ששתי ההורים עובדים ויש ילד אחדסליחה
עכשיו הסתכלתי בטבלה העדכנית של השנה ואני רואה שאין באמת שעות
זה וודאי נכון ? שאין חישוב לפי שעות רק הסכום לנפש תופס ?
אכןסליחה
עכשיו הסתכלתי בטבלה העדכנית של השנה ואני רואה שאין באמת שעות
זה וודאי נכון ? שאין חישוב לפי שעות רק הסכום לנפש תופס ?
או עצמאיבתלוש,כמובן
צריך להביא אישור ממקום הלימודיםאברך בגיל גיוס שלומד לימודי הוראה בהיקף של 24 ש"ש
ובביטוח לאומי הוא מעודכן בתור תלמיד ישיבה
צריך להחליף סטטוס בביטוח לאומי?
1-6 2025בנספח 4- עצמאי
מה מינימום חודשים והכנסות שצריך להצהיר?
לפי נתונים שלכם@זכויותינו
אני לא מבינה
אם אני מרוויחה 7700 ברוטו
בעלי אברך אבל גם עובד כשכיר בעבודה קטנה ומביא 1500 ברוטו עם תלוש ובנוסף גם עובד כעצמאי ומרוויח בערך 2500 שח בחודש מהעבודה שלו כעצמאי
אנחנו זוג עם ארבע ילדים
מה פחות או יותר אמורה להיות הדרגה ?
איך זה עובד מי שמרוויח יותר משלם פחות ???
סליחה על כל השאלות וממש תודה רבה פשוט זה ילדה רביעית שלי אבל הפעם שום דבר לא מובן
ואם פתחתי את העסק בחודש 3?1-6 2025
3333 לחודש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים