דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

ניסית או שאתה כותב מתחושת בטן

כי מה שאני כתבתי

הוא ממעשים בפועל
ממתי הנסיון שלך ?
אתה וודאי יודע שחלו שינויים במעמדם החוקי של בני הישיבות הם כבר אינם מוגדרים כאינם חייבים בגיוס רח"ל

לא ניסיתי אבל מהיכרות בסיסית עם החוקים כתבתי מה שכתבתי
אם יתברר לי שטעיתי אודה ולא אבוש
אני יחדד יותר צעיר חילוני בגיל 18 שיבוא ויגיד אני לא רוצה לשרת בצבא אלא לעשות שירות לאומי זה יתפוס ??
זה המצב של כל בן ישיבה עד שיוסדר מעמדם.

אני יחדד יותר צעיר חילוני בגיל 18 שיבוא ויגיד אני לא רוצה לשרת בצבא אלא לעשות שירות לאומי זה יתפוס ??
זה המצב של כל בן ישיבה עד שיוסדר מעמדם.
כן
שירות לאומי נועד להחליף את השרות הצבאי לכל מי שלא רוצה או לא מעונין לשרת בצבא
אני מכיר רבים וטובים ש"התגיסו" לשרות לאומי בקהילה ז"א עזרה לנזקקים וזקנים או חונכים בת"ת
והם לא נחשבים כרגע עריקים או משהו אחר
אין למדינה מה לחפש אותם כי הם נותנים שרות למדינה

כן
שירות לאומי נועד להחליף את השרות הצבאי לכל מי שלא רוצה או לא מעונין לשרת בצבא
אני מכיר רבים וטובים ש"התגיסו" לשרות לאומי בקהילה ז"א עזרה לנזקקים וזקנים או חונכים בת"ת
והם לא נחשבים כרגע עריקים או משהו אחר
אין למדינה מה לחפש אותם כי הם נותנים שרות למדינה
טוב
אז זה ודאי לא נכון
מי הם הרבים וטובים שאתה מכיר ?
מה היה הסטטוס שלהם ?
מה היה הגיל שלהם ?
כל נקודה משנה את ההתייחסות לגמרי
מצרף צילום מסך מכל -זכות
‏‏צילום מסך (1).png

חשוב לציין שיש כללים מיוחדים לשירות לאומי לחרדים והיה חוק מיוחד בעניין לפני כמה שנים,
אבל זה לא יועיל לכל מי שמעמדו נפגע בעקבות מאורעות התקופה האחרונה.

אז זה ודאי לא נכון
לא אתחיל להתווכח
אבל
מצרף צילום מסך מכל -זכות
יש הבדל בשרות לאומי של החרדים לבין השירות הלאומי הכללי
מי הם הרבים וטובים שאתה מכיר ?
אברכים שלומדים יום שלם
מה היה הסטטוס שלהם ?
בין גיל 22 לגיל 25
נכנסו לשרות בשנה האחרונה
והאחרון שבהם נכנס לפני כחודשיים

• שכוייח!
Reactions: HUS
מעניין שלגבי ה"תקלה" שחייבי גיוס רבים קיבלו דרגה על מרץ לא יצאה שום הבהרה מהמשרד.

סליחה שאני ככה שואלת {קצת חדשה} אבל מי שכבר מעל גיל גיוס אבל חייב גיוס כי הוא עריק עוד מלפני 10 שנים יודעים מה יקרה לו (ז"א אם יש לו בעיה) ??

שואל בשביל חבר שפעם ראונה יש לו ילד במעון,
מישהו יודע אם המעון עדכן שהתקבלה מהתמ"ת דרגה מסויימת, ברגע שהמעון קיבל הודעה מהתמ"ת זה סופי או שיכול להיות בהמשך השנה שינויים?

שואל בשביל חבר שפעם ראונה יש לו ילד במעון,
מישהו יודע אם המעון עדכן שהתקבלה מהתמ"ת דרגה מסויימת, ברגע שהמעון קיבל הודעה מהתמ"ת זה סופי או שיכול להיות בהמשך השנה שינויים?
אין שום הבטחה
יכול להשתנות תמיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה