דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מישהו יודע מה הסיפור עם זה שגם מי שמעל גיל גיוס ויש לו פטור ירד לו הדרגה ?
כשפונים אליהם הם אומרים שזה תקלה טכנית ואוטוטו זה מסודר ,
רק שזה כבר למעלה מחודש ככה והתירוץ הזה נשמע מאוד לא אמין, מה גם שהם לא מוכנים לסדר זאת ידנית אפילו ששולחים להם פטור
נשמח למידע בענין

אבל אני למשל לבעלי יש משק בית כבר מעל יותר משנה, ולא התיחסו לזה רק לאברך ועל מרץ אפריל נפל ל12
אז מה ההבדל??
כנראה הגשתם אותו על אברך
חוץ מזה
שעובד תקף רק מכ 3200 ש"ח לחודש

מישהו יודע מה הסיפור עם זה שגם מי שמעל גיל גיוס ויש לו פטור ירד לו הדרגה ?
כשפונים אליהם הם אומרים שזה תקלה טכנית ואוטוטו זה מסודר ,
רק שזה כבר למעלה מחודש ככה והתירוץ הזה נשמע מאוד לא אמין, מה גם שהם לא מוכנים לסדר זאת ידנית אפילו ששולחים להם פטור
נשמח למידע בענין
גם אני במצב הנ"ל
לפני שבועים התקשרתי והתעקשתי חצי שעה בטלפון לקבל מנהל ואז הא טען שרק "חשב" יכול לעדכן דרגה,
האמת יש סיכוי שמחרטטים אותנו...
עצתי היא להפציץ תלונות במבקר המדינה [אני כבר עשיתי את זה, ויעשה זאת שוב]

אם יש משהו ששינו לו מאברך לעובד נשמח מאוד שיעדכן
זה כבר לא פעם ראשונה ולא שנייה שחוזרים על הבקשה/שאלה הזו. אז כדאי להבהיר כאן לכל השואלים ולחסוך את העניין: לא היה שום אברך שהתחיל את השנה בדרגת אברך, וקיבל כעת דרגה בתור עובד. וגם עכשיו לא. וגם עכשיו לא.
(אם היה מישהו, כנראה הייתם רואים זאת כבר. או שלא טרחתם לקרוא את כל ההודעות האחרונות לפני ששאלתם...?)

גם אני במצב הנ"ל
לפני שבועים התקשרתי והתעקשתי חצי שעה בטלפון לקבל מנהל ואז הא טען שרק "חשב" יכול לעדכן דרגה,
האמת יש סיכוי שמחרטטים אותנו...
עצתי היא להפציץ תלונות במבקר המדינה [אני כבר עשיתי את זה, ויעשה זאת שוב]
מנהלת המעון אצלינו ממליצה להתקשר [כמובן ב-8:00 אחרת זה שעות] ולאחר שהיא טוענת את הנ"ל שזה חשב וכו', לשאול את שמה שוב, ומחובתה להזדהות, להודיעה לה שהשיחה מוקלטת, ושאסור לה ע"פ חוק לנתק את השיחה, ושהמידע ישמש לתלונה אצל מבקר המדינה,[ואם יהיה צורך אף לתביעה]: ועכשיו להתחיל שאת רוצה לראות שהיא מסדרת את זה עכשיו, ואם היא לא יכולה שתעלה עכשיו חשב, ועד שזה לא מסודר את לא עוזבת אותה, וכל דבר שהיא עונה כמובן אם זה חסר מהאמת הרי הכל מוקלט....אנחנו מקווים לנסות מחר.. בהצלחה לכולנו, בוא נראה איך יתפתח

אנחנו מקווים לנסות מחר..
צר לי לאכזבכם, אבל כולנו ניסינו כבר את כל הדרכים האלו. זה לא התחמקות של הנציגה, וכלל לא בידה לעזור לכם. זה הנחיה מפורשת וברורה של משרד העבודה, שלא משנים סטטוס לעובד. מחכים להנחיות בהיוועצות עם היועמשית. זה לא יעזור לטרטר את כל העולם ואשתו
אגב, ראו המכתב שצירפתי לעיל ממבקר המדינה. זה המצב כרגע וצריך פשוט לחכות (ולהתייאש או לא – תלוי בכם)

צר לי לאכזבכם, אבל כולנו ניסינו כבר את כל הדרכים האלו. זה לא התחמקות של הנציגה, וכלל לא בידה לעזור לכם. זה הנחיה מפורשת וברורה של משרד העבודה, שלא משנים סטטוס לעובד. מחכים להנחיות בהיוועצות עם היועמשית. זה לא יעזור לטרטר את כל העולם ואשתו
אגב, ראו המכתב שצירפתי לעיל ממבקר המדינה. זה המצב כרגע וצריך פשוט לחכות (ולהתייאש או לא – תלוי בכם)
האמור לעייל לא מתייחס לנושא של עובד, אלא לנושא של מי שאינו חייב גיוס [עבר את הגיל, או יש לו פטור וכו'] ובכל זאת אין לו דרגה, שזה הם עצמם אומרים שהם מטפלים בזה אחד אחד וכו'

לי היא אמרה בטלפון שגם באלו הם לא נוגעים עדיין
אבל היום היא אמרה אחרת בטלפון, אז כשהכל מוקלט היא לא יכולה להמציא ולומר כל יום אחרת, ואם היא אומרת שמטפלים בזה, אז שיטופל מיידית

למיטב ידיעתי באברכים מעל גיל גיוס כן מטפלים אם כי זמני טיפול ארוכים.
לגבי שינוי סטטוס לאברך מתחת גיל גיוס - אין בעצם הצדקה בהתאם לחוק הקיים. הם מחזיקים את הציבור בגרון
כי הם משערים שזה ה"חורא" גנב של כל הפסקת הסבסוד לחייבי גיוס.
זה נראה שהם מנסים למשוך את המצב באופן בלתי חוקי עד שהמצב החוקי ישתנה לרעתם של חייבי הגיוס שלא יוכלו לקבל סבסוד בכלל.
הפתרון האמיתי לדבר - שיבוא חייב גיוס שבאמת שינה כעת סטטוס תעסוקתי, ויגיש תביעה נגד המדינה שאיננה מטפלת בבקשת הסבסוד שלו בניגוד לחוק. אבל אברך ש"פתח" איזה עסק דמיוני עם אפס הכנסות בלי שום הוכחת פעילות אחת לטובתו, אין לו כל כך קייס לתבוע וד"ל...

אבל היום היא אמרה אחרת בטלפון
למען הדיוק היא אמרה לי ש"הם מחכים לקבל את הנתונים" מצה"ל או משהו כזה. לא היה נשמע שהיא יכולה לעשות משהו בנידון. אבל אולי את זה כן אפשר לפתור עם הרבה לחץ? לא יודע

למיטב ידיעתי באברכים מעל גיל גיוס כן מטפלים אם כי זמני טיפול ארוכים.
אז בא נחזור לשאלה המקורית בשינוי – האם יש מישהו שבוטל לו הדרגה לאחר פברואר, וחזר לו עקב כך שיש לו פטור? נשמח שיעדכן כאן להרגיע את מי שרלוונט לו

הפתרון האמיתי לדבר - שיבוא חייב גיוס שבאמת שינה כעת סטטוס תעסוקתי, ויגיש תביעה נגד המדינה שאיננה מטפלת בבקשת הסבסוד שלו בניגוד לחוק. אבל אברך ש"פתח" איזה עסק דמיוני עם אפס הכנסות בלי שום הוכחת פעילות אחת לטובתו, אין לו כל כך קייס לתבוע וד"ל...
אני מתכוונת להגיש תביעה אם הדברים לא יסודרו,
אבל כרגע אין סיבה לא להמתין בסבלנות וזה מה שאמרו לי וצוטטו לעיל העוסקים בדבר.

אז בא נחזור לשאלה המקורית בשינוי – האם יש מישהו שבוטל לו הדרגה לאחר פברואר, וחזר לו עקב כך שיש לו פטור? נשמח שיעדכן כאן להרגיע את מי שרלוונט לו
מי שחזר לו כבר לא משוטט כאן... הוא נטש אותנו:(..

לבעלי יש אישור שירות סדיר ועדיין לא סודרה לו הדרגה, כמות הטלפונים שהרמתי אליהם וכל פעם אותה תשובה שהם מטפלים בזה ואין צפי מתי זה יקרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה