היא רוצה תשלום על חודש קדימההמטפלת רוצה שנשלם לה 2700 שח בגלל העזיבה
מה אני אשימה??
הגיוני???????
איזה חוצפה!!!
זה הנוהל.היא רוצה תשלום על חודש קדימה
כשהילד כבר לא אצלה...
ראיתי לפני כמה ימים שהעלו מכתב עם הנחיות חדשות מגיל לימון,
לא מוצאת את זה עכשיו
מישהו יוכל להעלות לפה?
לאאם בעלי יחשב כעובד (אני יוציא לו תלוש )
למה שלא יגיסו אותו? מה זה יעזור שהוא עובד? חילונים מגוסים בין אם עובדים ובין אם לא
שלילת דרגה זה על זה שהוא לא מתגייס
אני צודקת?
איך אפשר לדבר איתם?היום דיברתי עם דגל
אני עושה עוד 3 חודשים 26
שאלתי אותו למה שאני לא יוציא תלושים ועד שיעבור החוק אני בטח כבר יהיה בן 26
הוא טען שזה לא יעזור לי וזה בעייתי מול הצבא.
אין לי ראש להתעסק עם עוסק זעיר למינהו.
אז איך שאני מבין אין לי פתרון יעיל (יש לי 3 קטנטנים)
אלא להרים ראש לשמים ולראות איך הטוב יבוא
המספר של דגל 036762622 (זה לחכות חצי שעה על הקו ולשמוע בינתיים תוכן פרסומי... מניסיון)איך אפשר לדבר איתם?
אנחנו כמה בנות שהבעלים כבר מעל 30 וקיבלנו דרגה עד סוף חודש פברואר ,
אני רוצה לדעת אם זה תקין או שנדרש לעשות משהו?
לא נדרש לעשות כלום,אם הם לא בגיל גיוס לא תתבטל לכם הדרגהאיך אפשר לדבר איתם?
אותו סיפוראיך אפשר לדבר איתם?
מי אמר?לא נדרש לעשות כלום,אם הם לא בגיל גיוס לא תתבטל לכם הדרגה
לחכות שיבקשו ממכם להעלות צילום ת.ז וגם זה לא בטוח שיבקשו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים