דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מישהו יודע לענות לי.
יש לי פטור מגיוס.
אבל למעשה, אני רואה שביטלו לי את הדרגה שהיה לי עד היום.
ועל החודש 3 מופיע לי כבר דרגה 12
מה צריך לעשות?

עד ה28.2 היה לי דרגה 3.
איפה אני אמור להגיש מסמכים חדשים? באתר מופיע שיש לי בקשה בתוקף
הוא לא נותן לי להגיש בקשה חדשה.

פתחתי עוסק פטור וב"ה מופיע לי שיש דרגה למרץ,
הדו לה' כי טוב,
אבל משום מה כתוב עדיין בטיפול על המסמכים של העוסק זעיר.
מישהו נתקל?
צפה בקובץ המצורף 1913829
אני חושב שזה בדיוק כמו המקרה שלי עיין ערך שאפילו שלא הגשתי פתיחת עוסק זעיר קיבלתי המשך סבסוד
אין קשר בין זה שפתחת עוסק זעיר לזה שקיבלת דרגה כי עדיין לא סיימו לך את הטיפול

עד ה28.2 היה לי דרגה 3.
הוא לא נותן לי להגיש בקשה חדשה.
א"א להגיש בקשה חדשה לילד רשום
תשלח את המסמכים בעדכונט (יש קישור במייל שקיבלת על הדרגה)

עד ה28.2 היה לי דרגה 3.
הוא לא נותן לי להגיש בקשה חדשה
דרך עידכונט,
אבל בכל מקרה זה לא אמור להיות בעיה של מסמכים,
תתקשר למשרד העבודה,

אני חושב שזה בדיוק כמו המקרה שלי עיין ערך שאפילו שלא הגשתי פתיחת עוסק זעיר קיבלתי המשך סבסוד
אתה לא הראשון שאני שומע שפיספסו אותו,
אבל רק היום זה עודכן לך?

איזה מסמכים אני צריך להגיש?
במעון אמרו לי, אולי לשלוח צילום של הפטור
הגיוני?

אולי גם לי האריכו את הדרגה?...

איך אני בודק את זה?

אתה לא הראשון שאני שומע שפיספסו אותו,
אבל רק היום זה עודכן לך?
וואי רק היום ראיתי את זה לאחר שחבר לי אמר לי שזה קרה לו ,מעניין מה זה באמת, יכול להיות שזה רק דפקה של המערכת שלהם שלא חסר לה בעיות,כמו שאמרתי חבר שלי התקשר אליהם אפילו שהיה רשום לו שיש לו סבסוד ואמרו לו שאין לו סבסוד צריך עיון גדול..........

מעניין למה לכל מי שהתארך לו הדרגה למרות שהוא לא זכאי מופיע רק חודש מרץ ולא כל השנה
כי הרי מי שבאמת זכאי קיבל דרגה עד סוף השנה, הלא כן?

גם לי רשום שיש לי על מרץ, יש כאלו שלא רשום להם?
או שלכולם רשום וזה לא אמיתי.

מעניין- לי עודכן על חודש מרץ אבל ירדתי בדרגה אחת
סתם מעניין האם מבחינה חוקית יש דבר כזה שמעודכן דרגה באתר ואני לא באמת זכאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה