דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

לתועלת רבים מצרף מייל ששלחתי לאמת ליעקב והתשובה שלהם,
שלום וברכה

עקב העיכוב בקבלת הדרגה המגיעה לי ע"פ החוק, בחודש מרץ שילמתי למעון כ6500 ש"ח! במקום כ1700ש"ח (עבור שני ילדים).
זהו סכום עצום עבורי שהכניס אותי למינוס בבנק!
.
כך שבאם לא אדע שסודרה לי הדרגה בתחילת חודש אפריל (מחר) ילדי (התינוקים!) יאלצו להישאר בבית- אין לי כל אפשרות לשלם סכום גבוה זה עבורם,

אשמח מאוד לדעת האם יש צפי שהסתדר משהו??????

תודה רבה ויישר כוח!
וזה התשובה שלהם:

בוודאות שיסתדר בסופו של דבר
מי המעון שלא הסכים להמתין?
אם וכאשר העניין יסתדר בעז"ה יחזירו את הכסף שגבו רטרואקטיבי?

נו ומה יש להם לעשות בפועל? המעון לא חייב להסכים להתחשב, זכותו המלאה לקחת מלא.
אני גם שילמתי בחודש 3.25 מלא 6200 ש"ח ומחר אני מוציאה את הילדים, דיברתי היום שוב עם התמת והם אמרו שאין דרגה למי שלא שירת או שיש פטור.
שלחתי לו את הפרטים של המעון,
אולי הוא יצליח להשפיע משהו....
באופן כללי זה נראה לי קצת חוצפה מצד המעון שחצי שנה שכולם היו תקועים עם הדרגה יכלו להמתין,
אבל עכשיו שנכנס הכסף של החצי שנה, ויש רק חלק קטן מהורים שתקועים פתאום אינם יכולים לחכות,
אע"פ שכמובן אין ספק שזו זכותם..

תתעקש איתם.
לך עם ההיגיון שלך.
@משנ'ס @לעת עתה
חוצפה !
דיברתי עם הנציגה וחזרו על זה שצריך מכל מקום עבודה 3159
מצורף צילום של מבחני התמיכה להורה עובד
1743412633115.png

מישהו מבין מפה שצריך שיהיה ממקום עבודה אחד את המינימום הנדרש ?
אני מבין שצריך הכנסה מעבודה ! ולא משנה מכמה עבודות
ובמיוחד שבהערת חשב כתוב ש'אם יש עוד מקום עבודה' אז הבנתי שמצרפים
מה אתם אומרים ?

יש למישהו את המספר של המוקד של המעונות (תמת )דחוףףףףף
והאם עונים שם?
תודה רבה

@משנ'ס @לעת עתה
חוצפה !
דיברתי עם הנציגה וחזרו על זה שצריך מכל מקום עבודה 3159
מצורף צילום של מבחני התמיכה להורה עובד
צפה בקובץ המצורף 1935507
מישהו מבין מפה שצריך שיהיה ממקום עבודה אחד את המינימום הנדרש ?
אני מבין שצריך הכנסה מעבודה ! ולא משנה מכמה עבודות
ובמיוחד שבהערת חשב כתוב ש'אם יש עוד מקום עבודה' אז הבנתי שמצרפים
מה אתם אומרים ?
אל יאוש.
תשלח מכתב למבקר.
פעם היה לי איתם קטע לא הגיוני, התערבות הועילה.

אני פונה כאן בבקשה גדולה מכל אלה ששאלו כאן עשרות פעמים איך פותחים עוסק זעיר וכד', אני מבין שמסיבות מובנות הרבה לא מעלים כאן אם זה הצליח להם או לא וד"ל,
אבל בבקשה, אני יותר מאשמח שאחד מכם יצור איתי קשר באופן דחוף
0504152053

אני פונה כאן בבקשה גדולה מכל אלה ששאלו כאן עשרות פעמים איך פותחים עוסק זעיר וכד', אני מבין שמסיבות מובנות הרבה לא מעלים כאן אם זה הצליח להם או לא וד"ל,
0504152053
זה עוזר לפתוח עוסק זעיר?

0504152053
(אני כתבתי ואפשר לחפש בתגובות קודמות)
אכתוב שוב: הדרגה כרגע לא שונתה לי אבל בפניה לעמותת אמת ליעקב אמרו לי להתאזר בסבלנות כי אסור להם לא לתת לי דרגה, זה לא חוקי לשנות תבחינים באמצע שנה.

חשוב לציין שמכל מיני סיבות אני בכל מקרה לא מוציאה את הילדה מהמעון ולכן אני במילא מחכה בסבלנות לדרגה ואם משהו לא יסתדר אפנה לגורמים הרלוונטיים לטפל בזה כדי לקבל את ההנחה רטרואקטיבית, למי שאין ילד במעון כרגע או לשנה הבאה כדאי לא להסתמך על המדינה הזאת בעניין.

(אני כתבתי ואפשר לחפש בתגובות קודמות)
אכתוב שוב: הדרגה כרגע לא שונתה לי אבל בפניה לעמותת אמת ליעקב אמרו לי להתאזר בסבלנות כי אסור להם לא לתת לי דרגה, זה לא חוקי לשנות תבחינים באמצע שנה.

חשוב לציין שמכל מיני סיבות אני בכל מקרה לא מוציאה את הילדה מהמעון ולכן אני במילא מחכה בסבלנות לדרגה ואם משהו לא יסתדר אפנה לגורמים הרלוונטיים לטפל בזה כדי לקבל את ההנחה רטרואקטיבית, למי שאין ילד במעון כרגע או לשנה הבאה כדאי לא להסתמך על המדינה הזאת בעניין.
תוכלי ליצור איתי קשר בבקשה במספר שציינתי? אני ממש אשמח

באיזה שעה?
פשוט אני ממתין עד שאני מתייאש אולי יש שעות פחות עמוסות

מומלץ להתאמן יום לפני על לחיצת המספרים מהר....
ובשמונה בבוקר במדויק להריץ את המספרים...

בכל אופן הנציגה אמרה שרוב רובם של הטלפונים הם באותו ענין: שגם אלו שעברו גיל גיוס או פטורי צבא או אפילו שירתו בצבא הופסקה להם הדרגה אם הם אברכי כולל או לומדים בישיבה, וכרגע החשבים עובדים אחד אחד מאלו הזכאים לעדכן להם את הדרגה [לא שאלתי האם צריך לשלוח פטור צבא וצילום ת.ז. ליתר ביטחון שלחתי]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה