דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

הבנתי ויש להם מידע מתי יסודר
לי ספציפי שעדכנתי מסמכים היא אמרה תוך 14 ימי עסקים, לגבי מי שלא מעדכן לא שאלתי, אגב: היא גם שלחה את זה לחשב ורשמה לזרז [אך זה כבר כנראה תלוי בנחמדות ומצב הרוח באותו הרגע - מומלץ לא לצעוק עליה אלא לדבר נחמד וכו']

אני עובד כשכיר מעל 3159 ש"ח ובכל זאת שללו לבני את הדרגה
(כמובן שאני גם אברך וחייב גיוס)
אני מקבל עד 09/2024 אזור ה2000 ומ10/2024 ואילך אזור ה4000-5000 בס"ד
מה אני יכול לעשות כדי שיחזירו לי את הדרגה?

אל יאוש.
תשלח מכתב למבקר.
פעם היה לי איתם קטע לא הגיוני, התערבות הועילה.
שלחתי
השאלה האם לפי מה שכתוב - זה באמת כך או שזה לא ברור חד משמעי כמו שהם טוענים ?

כהגשת בקשב לדרגה הגשת על כך שאתה אברך?
או על כך שאתה שכיר?

תבקש תיקוקביעה לשכיר וישנו לך אבל כך בחשבון שזה ייקח זמן עד שהם יבינו שהם צריכים לפעול לפי החוק

ממש חוצפה מה שקורה שם
הבוקר בשעה 8:05 התקשרתי ענו לי ממש מהר 20 דק' והתשובה היא שכ מי שרשום כאברך גם אם הוא שכיר וגם אם הוא מבוגר ההוראה היא מהממשלה כך היא טוענת להפסיק לו את הדרגה עד לבדיקה מחודשת וכרגע לא מטפלים בזה.
ביקשתי להקליט אותה היא הסכימה.
איך יוצרים קשר עם החכי"ם שלנו שזה נראה ממש לא מעניין אותם
אני אברך בן 40 שלחתי להם את הפטור מהצבא אני גם שכיר וזה ממש לא משנה להם

התקשרו אלי ממבקר המדינה,
אמרו לי שהם כרגע מטפלים במלא תלונות על האגף לעידוד תעסוקת הורים,
במשרד העבודה מסרו להם שהם כרגע מטפלים בטפסים של תחילת מרץ,
ולגבי התלונה עצמה ממה שהבנתי מהם אין סיבה שאני לא יקבל דרגה- אבל בסוף לא הם קובעים,
כרגע הם מטפלים בתלונה על כך.
שנזכה לראות את ישועת ה' כהרף עין!!!
1743502052594.png

נערך לאחרונה ב:
בס"ד
אני דיברתי היום עם נציג ממשרד התמת
והם אמרו לי שכרגע ההוראה היא שלא ניתן לשנות סטאטוס החל מ1.1

ואני לא יכולה להמר על סכומים כאלו
השם יעזור ...

כי ארגון אמת ליעקב אומר שבכל אופן יהיה דרגה

מה לעשות ??

שלחתי לו את הפרטים של המעון,
אולי הוא יצליח להשפיע משהו....
באופן כללי זה נראה לי קצת חוצפה מצד המעון שחצי שנה שכולם היו תקועים עם הדרגה יכלו להמתין,
אבל עכשיו שנכנס הכסף של החצי שנה, ויש רק חלק קטן מהורים שתקועים פתאום אינם יכולים לחכות,
אע"פ שכמובן אין ספק שזו זכותם..
רציתי לדעת האם עקב השיחה של אמת ליעקב עם המעון שלכם הם חיכו עם התשלום או שלא?

התקשרו אלי ממבקר המדינה,
אמרו לי שהם כרגע מטפלים במלא תלונות על האגף לעידוד תעסוקת הורים,
במשרד העבודה מסרו להם שהם כרגע מטפלים בטפסים של תחילת מרץ,
ולגבי התלונה עצמה ממה שהבנתי מהם אין סיבה שאני לא יקבל דרגה- אבל בסוף לא הם קובעים,
כרגע הם מטפלים בתלונה על כך.
שנזכה לראות את ישועת ה' כהרף עין!!!
צפה בקובץ המצורף 1936489
מה בדיוק היתה התלונה שלך ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה