יעוין הודעתי לעילאני מחוייב בגיוס ושכיר מ 1.3.25 ואמרו לי שאני לא זכאי בגלל שאני מחויייב גיוס מי שהוא מצא פתרון לעניין
מדגיש לא עוסק זעיק אלא שכיר
אתה מחוייב גיוס ?יעוין הודעתי לעיל
מציע לך לנסות להתקשר ולהתווכח ראש קטן, ולהתעקש שלפי התבחינים מגיע לך דרגה ופשוט לא להאמין לשום טענה שלהם... לא האריך אבל מנסיון מי שעונה נשמע מאד אמין ומשכנע שפשוט לא יכול לעזור... במקרה שלי בכל אופן זה היה חרטוטים
בקיצור לא לנתק תשיחה עד שמתקבל דרגה
גם בעלי באותו מעמד- מחוייב גיוס עם תלוש מ 1.3.25- וניסיתי לדבר ואמרו לי שאין כרגע אפשרות לשנות סטטוס אשמח אם יש עדכון או מידע אחר.אני מחוייב בגיוס ושכיר מ 1.3.25 ואמרו לי שאני לא זכאי בגלל שאני מחויייב גיוס מי שהוא מצא פתרון לעניין
מדגיש לא עוסק זעיק אלא שכיר
שאלה
לבעלי יש פטור אבל הנציגה בטלפון טענה שבגלל שהוא אברך אנחנו לא זכאיים,
זה נכון??
אני הייתי באותו מצב פניתי למבקר המדינהאני עברתי את הגיל של מחויבי הגיוס.
אבל גם לי התבטל הדרגה ממרץ, [כמו הרבה] וניסיתי כמה פעמים ואף דברתי שם עם מנהל ודחו אותי בתירוצים שונים, כמו.. צריך חשב... או שהיה בעיה לכולם ויתקנו את זה וכו' וכו'
עד שהתעקשתי
באתי רק לומר, שאם לפי התבחינים הינך זכאי לסבסוד
אז אתה מתקשר אליהם ולא יורד מהשיחה עד שתקבל דרגה, ולא להאמין לחרטוטים שזה רק חשב יכול, פשוט לנהל שיחה בתקיפות בצורה שיהיה ברור שאתם הולכים לבלות את היום בשיחת טלפון עד שתקבל דרגה
אם עיקש תתעקש...למי שמחוייב גיוס לא יעזור כמה זמן תחכו על הקו הם עקשנים בטירוףףף שעתיים הייתי על הקו
לדאבוני במקרה הזה אתה טועה. ואשמח מאוד אם מישהו יעיד אחרת (בינתיים לא היה אף אחד שהעיד אחרת)אם עיקש תתעקש...
אם ברור שאתה זכאי לפי התבחינים [כי יכול ליהיות שהיה איזה החלטה כל שהיא לבדוק את כל מי שפתח עוסק וכדו']
אז תתעקש שיראו לך לפי איזה סעיף לא קבלת ומה ההבדל ביני לכל אזרח וכו' תחרפן אותם כל יום בטוח שזה יעבוד
כי מה שברור זה שכל התירוצים שצריך חשב שיאשר זה אולי נכון, אבל בתכלעס לי ולעוד כמה שהתעקשו או התלוננו במבקר המדינה בסוף קבלו תוך כדי השיחה, ככה אצלי בכל אופן.
עד מתי נמתין? עד מתי נחכה? הרי אין שום חוק שמאפשר להם כרגע למנוע מחייבי גיוס בעלי ע"ז דרגה והם בכל זאת עושים את זה אז למה שפתאום יתנו?לדאבוני במקרה הזה אתה טועה. ואשמח מאוד אם מישהו יעיד אחרת (בינתיים לא היה אף אחד שהעיד אחרת)
למחוייבי גיוס שמבקשים שינוי סטטוס, הם לא נותנים דרגה עדיין. זה יקרה מתי משהו אני מקווה ומאמין (נשלח בינתיים תנחומים לרב השר..)
חבל לעורר בלבול וטרלול, והאמת גם חבל על הזמן של המוקדניות. בינתיים לא פתיר העניין. מקווה שמהר מאוד המצב ישתנה, אבל כל זמן שזה לא השתנה, אין שום עניין להשקיע בכך אנרגיות
שאלת השאלות מפחינתם עד שנישבר מפחינתנו הדדי עד שהם ישברועד מתי נמתין? עד מתי נחכה? הרי אין שום חוק שמאפשר להם כרגע למנוע מחייבי גיוס בעלי ע"ז דרגה והם בכל זאת עושים את זה אז למה שפתאום יתנו?
אפשר בבקשה פרטים איך פנית?אני הייתי באותו מצב פניתי למבקר המדינה
ומיד סודר לי דרגה
אין דבר כזה "גיל 27". הגיל הקובע הוא מי שהיה בגיל 26 בעת פקיעת החוק. שזה אומר שכיום הוא בן 27, ועוד כמה חודשים הוא יהיה בן 28, ועוד שנה בן 29, וכן הלאהמי שהוא בן 27 אך אין לו פטור מגיוס יש לו דרגה או אין לו דרגה?????
על מי להפעיל לחץ ועל מי?ולגבי שאלתך – מי שמעל הגיל הנ"ל יכול לקבל דרגה כיון שאמור להיות לו פטור. זה לוקח זמן אבל עם הפעלת לחץ מקבלים דרגה
מי שמתחת לגיל הנ"ל איננו מקבל דרגה, כיון שהם מסרבים כרגע לשנות סטטוס לעובד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //