דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

קודם כל תודה רבה!
דבר שני- האם זה עוזר להתקשר? אנחנו מחכים 3 שעות בקו ואז מקבלים את אותה תשובה לקונית (שא"א לשנות סטטוס)
האם יש ענין לדעתכם?
ערב טוב,

ברור שזה קשה ומתיש להמתין שעות במוקדים ולקבל שוב את אותה תשובה לקונית. עם זאת – אל תתייאשו!

בימים האחרונים יש תזוזה ברורה – אישורי דרגות ניתנים ליותר ויותר הורים, כולל כאלה שהמערכת סירבה להם שוב ושוב בעבר. זה סימן חיובי שמערכת הלחצים הציבורית מתחילה להשפיע.

מומלץ מאוד לנסות שוב בשבוע הבא – גם טלפונית וגם דרך האתר.
לעיתים דווקא לאחר מספר ניסיונות העמדה משתנה. היו מקרים רבים בעבר שאישרו להורים את הדרגה גם ברגע האחרון של השנה – באופן רטרואקטיבי לכל השנה כולה. לכן אל תרפו!

החוק איתכם. מי ששילב עבודה או לימודים מוכרים – זכאי לדרגה. זוהי זכות ולא חסד.
במקביל, אנו נערכים להגשת עתירה לבג"ץ, כדי לוודא שכל ההורים יקבלו את מה שמגיע להם כחוק – בלי יוצא מן הכלל.

בברכה ובתקווה,

ערב טוב,

ברור שזה קשה ומתיש להמתין שעות במוקדים ולקבל שוב את אותה תשובה לקונית. עם זאת – אל תתייאשו!

בימים האחרונים יש תזוזה ברורה – אישורי דרגות ניתנים ליותר ויותר הורים, כולל כאלה שהמערכת סירבה להם שוב ושוב בעבר. זה סימן חיובי שמערכת הלחצים הציבורית מתחילה להשפיע.

לעיתים דווקא לאחר מספר ניסיונות העמדה משתנה. היו מקרים רבים בעבר שאישרו להורים את הדרגה גם ברגע האחרון של השנה – באופן רטרואקטיבי לכל השנה כולה. לכן אל תרפו!

במקביל, אנו נערכים להגשת עתירה לבג"ץ, כדי לוודא שכל ההורים יקבלו את מה שמגיע להם כחוק – בלי יוצא מן הכלל.

בברכה ובתקווה,
תודה רבה לכם, תבורכו בכל הברכות אמן!

מה קורה כאן ?
נתנו לי דרגה בפסח וכתוב באתר רק חודש 3 - 4 וחודש 5 לא כתוב כלום
מה זה אומר ? שעצרו את הדרגה ?

איך מגישים תלונה??? משהו יכול לעזור?
מה שם הגוף עליו מתלוננים?
1746696796578.png

למי שלא פונה אליהם עשרות פעמים או למבקר לא יאשרו??

ממי צריך להוציא אישור על ההכנסות לעסק ואיך עושים את זה? (מראים לו קבלות?)

ערב טוב,

בברכה ובתקווה,
גם למי שפתח עוסק פטור ב3 חודשים האחרונים,?

בגלל חוסר הבהירות בעניין אני אכתוב מה אני עשיתי וכל אחד יעשה כהבנתו.
דבר ראשון פתחתי תיק עוסק זעיר במס הכנסה ותיק בביטוח לאומי , ואז קיבלתי מרשות המסים תעודת פתיחת תיק עוסק פטור(שזה גם לעוסק זעיר ) והחתמתי רואה חשבון על נספח מס'4 (ואם זה יועץ מס זה נספח מס' 10 ) ואז העליתי למשרד העבודה דרך העדכונט את הנספח החתום ואת התעודת פתיחת תיק , וכעבור חודש משלא היה מהם מענה צירפתי קבלות על חודש 2 ו3 וכעבור חודש צירפתי שוב קבלה על חודש 4.
ומכשלא היה מהם מענה פניתי למבקר המדינה (פשוט לכתוב בגוגל "הגשת תלונה מבקר המדינה" , התוצאה הראשונה שתעלה, שם תכנסו ) וצירפתי את כל המסמכים שהעליתי למשרד העבודה בצירוף מכתב ארוך, והוכחתי על ידי הקבלות שהעסק אמיתי ולא פיקטיבי ואין סיבה שאני לא יקבל דרגה
וכעבור שבוע , ברוך השם אישרו לי את הדרגה
בהצלחה לכולם

בגלל חוסר הבהירות בעניין אני אכתוב מה אני עשיתי וכל אחד יעשה כהבנתו.
דבר ראשון פתחתי תיק עוסק זעיר במס הכנסה ותיק בביטוח לאומי , ואז קיבלתי מרשות המסים תעודת פתיחת תיק עוסק פטור(שזה גם לעוסק זעיר ) והחתמתי רואה חשבון על נספח מס'4 (ואם זה יועץ מס זה נספח מס' 10 ) ואז העליתי למשרד העבודה דרך העדכונט את הנספח החתום ואת התעודת פתיחת תיק , וכעבור חודש משלא היה מהם מענה צירפתי קבלות על חודש 2 ו3 וכעבור חודש צירפתי שוב קבלה על חודש 4.
ומכשלא היה מהם מענה פניתי למבקר המדינה (פשוט לכתוב בגוגל "הגשת תלונה מבקר המדינה" , התוצאה הראשונה שתעלה, שם תכנסו ) וצירפתי את כל המסמכים שהעליתי למשרד העבודה בצירוף מכתב ארוך, והוכחתי על ידי הקבלות שהעסק אמיתי ולא פיקטיבי ואין סיבה שאני לא יקבל דרגה
וכעבור שבוע , ברוך השם אישרו לי את הדרגה
בהצלחה לכולם
תודה

בקיצור יש דרישה ל 3 חודשים רצופים בין לשכירים ובין לעוסק זעיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה