מקפיץחריגה קצת מהנושא
לגבי הנחה לעצמאים -
צריך להגיש נספח 4 על 3 חודשים רצופים אני יכול לבחור על איזה חודשים להגיש או שזה כמו שכירים?
ממה שידוע לי הם מבקשים את שלושת החודשים האחרונים. כלומר אם אתה מבקש עכשיו צריך 456. נראה לימקפיץ
24.7מתי אמורים לקבל תשובה לעתירה של אמת ליעקב?
אולי אני אוכל לעזור לך בדרך שאני קבילתי דרגהרציתי לשאול מה יהיה?
אני אברך בן 25 פתחתי עסק הכל מסודר עם כל האישורים הנדרשים אני מעלה את המסמכים וכל פעם שולחים לי הטיפול בתיק הסתיים.
א. האם בסוף יתנו דרגה כי יש לי 2 בנות בנות
ב. האם יזכו אותי רטרואקטיבי על החודשים הקודמים.
האם יצליחו לסדר את זה?
ממש קשה כל המתח הזה.....
אשמח לעזרה מה ניתן לעשות
לי לא ידוע, אך להלן שאלה ששלחתי לרב ישראל גפנר מאמת ליעקב ותשובתו:יש כאן כאלו שהאבא מחויב גיוס והם פתחו עסק עצמאי אחרי ה1.1 , וקיבלו דרגה?
איך אפשר ליצור קשר?אולי אני אוכל לעזור לך בדרך שאני קבילתי דרגה
אבל זה רק בפרטי ואין לי אפשרות לשיחה פרטית אם תרצו תיצרו קשר בשיחה פרטית
לשון הנציגה בתמ"ת "כרגע אין צפי מתי יפורסם"ומה זה ההנחיות המדוברות האלה ומתי יפורסמו? אנחנו עוד רגע מסיימים שנה...
אשמח מאוד מאוד לעזרה .אולי אני אוכל לעזור לך בדרך שאני קבילתי דרגה
דובר בזה כבר לעיל שזה היה רק פרסום מטעה ולא מדויקבעצם לפי מה שכתוב כאן זה כבר לא השאלה אם אתה אברך/ לא אברך אלא אם חייב גיוס או לא... אני טועה?צפה בקובץ המצורף 2016440
אולי אני אוכל לעזור לך בדרך שאני קבילתי דרגה
אולי אני אוכל לעזור לך בדרך שאני קבילתי דרגה
מקשרת.אין לי מנוי שיכול לעשות שיחה פרטית
אפשר במייל או בטלפון?
עם מי?תוכלי גם אותי?
תודה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים