דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

חחח כנראה

אבל עדיין יהיה יפה שמי שאולי נעזר פה
שיעזור לאחרים
יכול להיות אבל אנשים ממליצים פה על דברים ולא בטוח יודעים לאן הם מכניסים אנשים אחרים
הרי בסופו של יום לא רואה שבאמת מישהו פה כתב או איזה גוף בציבור שלנו אמר תעשו כך וכך אני אחראי שזה לא יסבך אתכם בעתיד

מכון למורים הוא אף םעם לא על חשבון הכולל.
האם אכן זה מוריד דרגת תלמיד ישיבה?

זאת השאלה
אם יש משהו שהוא כן בטוח ולא בהכרח מוריד מעמד בן ישיבה
יש תלושים
מכון למורים
עוסק זעיר

מה מזה הכי בטוח?

מישהו עשה כבר מכון למורים והסתדר לו השנה?
נשמח מאוד לשמוע.
אני מכיר מישהו שהסתדר עם תלושים, אבל הם ביקשו ממנו כל יום מסמך אחר עד שברוך ה' זה הסתדר לו.
אבל זה היה לפני כמה חודשים טובים-די בהתחלה, ועכשיו הם הרבה יותר נוקשים שלא בצדק-וכבר הגישו נגדם מטעם ארגון אמת ליעקב עתירה

לתשומת לבכם: הנזק ברישום כ"אברך" בביטוח הלאומי
אנו מבקשים להדגיש:
נכון להיום, הרישום כ"אברך" בביטוח הלאומי (עד גיל 27 למי שחייב גיוס) אינו מקנה כל הטבה או זכות. במצב החוקי הנוכחי, הגדרה זו פוגעת בזכויות וגורעת מהן. אנו ממליצים להימנע מרישום זה במידת האפשר כדי למנוע נזקים מיותרים.
@יולי בולי
אני דיברתי על מה שאמת ליעקב רשמו שאין שום הטבה לרשום כאברך ולכן להימנע ולהזכיר את זה לכן שאלתי אם בכלל אפשר להוריד את זה?
ודרך אגב יש לי חבר בכולל שהפקידה בתמ"ת אמרה לו שאם הוא יוריד בביטו"ל את הרישום כאברך אז זה לא ייחשב שינוי סטטוס באמצע שנה כי לא יהיה ברירה והם יהיו חייבים לתת לו דרגה (הוא לא עשה זאת בסופו של דבר אז אני לא יודע אם זה אמת או כמו כל הקישקושים שלהם שם)

כמובן שאני לא לוקח אחריות על כלום

אז אין שום עיכוב מלהרשם למכון למורים?
אנא אני צריכה תשובה עוד היום..

אז אין שום עיכוב מלהרשם למכון למורים?
אנא אני צריכה תשובה עוד היום..
אולי פשוט תנסו לדבר איתם
אולי יש להם תשובה, אם זה עוזר או לא.. אני מאמינה שאם זה פותר את הבעיה הם יידעו מזה..
וכמובן.. תעדכני..

אני פתחתי עוסק זעיר [בעבודה אמיתית בשעת בין הסדרים] והצלחתי לשנות סטטוס מאברך לעובד וקבלתי דרגה בס"ד
איך??
גם בעלי פתח משהו אמיתי עשינו כל מה שצריך כולל אישור רו"ח ושלחנו ולא אישרו לנו כמה פעמים.

לפני כמה זמן בקו "זירס" ראיינו אדם שמתעסק בזה, הוא הסביר שעקרונית, אם שני ההורים עובדים או לומדים, היינו שלא יכולים לשמור על הילד, מקבלים סבסוד למעון, עכשיו חקקו חוק לפני כמה זמן שאומר שלאנשים בגיל גיוס - לימוד תורה הוא לא נקרא תעסוקה, וכיוון שכך, הוא יכול לשמור על הילד ואין סיבה שיסבסדו לו את המעון, וזו הצרה בעצם, עכשיו הוא אמר שאפשר ללכת ללמוד משהו אפילו מאוד קטן וטיפשי, כמו במרכזים של "כיוון" וכדומה, וכך זה ייקרא שגם האבא עסוק, ויש לזה פתרונות, כי זה לא שביטלו את כל הסבסוד, אלא לימוד תורה הוא לא נקרא תעסוקה בגיל גיוס, ואת זה אפשר לעקוף.
בהצלחה.

לפני כמה זמן בקו "זירס" ראיינו אדם שמתעסק בזה, הוא הסביר שעקרונית, אם שני ההורים עובדים או לומדים, היינו שלא יכולים לשמור על הילד, מקבלים סבסוד למעון, עכשיו חקקו חוק לפני כמה זמן שאומר שלאנשים בגיל גיוס - לימוד תורה הוא לא נקרא תעסוקה, וכיוון שכך, הוא יכול לשמור על הילד ואין סיבה שיסבסדו לו את המעון, וזו הצרה בעצם, עכשיו הוא אמר שאפשר ללכת ללמוד משהו אפילו מאוד קטן וטיפשי, כמו במרכזים של "כיוון" וכדומה, וכך זה ייקרא שגם האבא עסוק, ויש לזה פתרונות, כי זה לא שביטלו את כל הסבסוד, אלא לימוד תורה הוא לא נקרא תעסוקה בגיל גיוס, ואת זה אפשר לעקוף.
בהצלחה.
לך תספר את זה לפקידות במשרד העבודה...

עכשיו הוא אמר שאפשר ללכת ללמוד משהו אפילו מאוד קטן וטיפשי, כמו במרכזים של "כיוון" וכדומה, וכך זה ייקרא שגם האבא עסוק, ויש לזה פתרונות, כי זה לא שביטלו את כל הסבסוד, אלא לימוד תורה הוא לא נקרא תעסוקה בגיל גיוס, ואת זה אפשר לעקוף.
בשביל זה צריך להיות בסטטוס סטודנט
עם מספר מסוים של שעות לימוד- גבוה מאד..
יש לך דרך אחרת לעקוף את זה?

הבנתי שהם כן דורשים תעודות מוכרות ולימודים של לפחות 24 ש"ש

לך תספר את זה לפקידות במשרד העבודה...

בשביל זה צריך להיות בסטטוס סטודנט
עם מספר מסוים של שעות לימוד- גבוה מאד..
יש לך דרך אחרת לעקוף את זה?

הבנתי שהם כן דורשים תעודות מוכרות ולימודים של לפחות 24 ש"ש
בבין הסדרים כל יום כשעתיים זה דבר שאברך יכול לעמוד בו, ואפשר גם לפצל לצהרים ובערב, ואני חושב שזה שווה בשביל לקבל סבסוד של כמה אלפי שקלים בחודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה